Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Υπόθεση νεκρών παιδιών: Το θρίλερ με το γραφείο τελετών και οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

Πάτρα- Υπόθεση νεκρών παιδιών: Το θρίλερ...

Με το εν λόγω γραφείο τελετών πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr επικοινώνησε πριν από λίγο και η Αγγελική Νικολούλη

Στο γραφείο κηδειών που έκανε την κηδεία των παιδιών επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της έρευνας μετά τα όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος.

 «Ας βρουν εκείνο το γραφείο Τελετών στην Πάτρα και ας ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε -κατά πληροφορίες- αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε. Δεν αναφέρομαι στο παιδί που είχε εκδορές. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν σε μένα πήγαν και στο ανθρωποκτονιών. Αν δεν πήγαν ας πάει το ανθρωποκτονιών σε αυτούς» είπε ο κ. Κατερινόπουλος εννοώντας  ότι κάποιος ζήτησε από το γραφείο τελετών να καλυφθούν οι μώλωπες σε ένα από τα παιδιά και ο ίδιος άνθρωπος επέστρεψε πριν την κηδεία για να δει αν αυτό έγινε σωστά.

Και τα τρία  παιδιά μεταφέρθηκαν στο ίδιο γραφείο τελετών από τα νεκροτομεία μετά από ιατροδικαστικές εξετάσεις, ενώ όπως είναι γνωστό οι υπεύθυνοι φροντίζουν για την περιποίηση της εικόνας όλων των νεκρών χωρίς να το ζητάει κανείς, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Με το εν λόγω γραφείο τελετών πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr επικοινώνησε πριν από λίγο και η Αγγελική Νικολούλη αλλά και δημοσιογράφοι τηλεοπτικών εκπομπών προκειμένου να πάρουν πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να καταστεί αυτό δυνατόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι πληροφορίες που διακινούνται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, έχουν διαρρεύσει προς διάφορες πλευρές, σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους και κάνουν λόγο για συγκεκριμένο πρόσωπο που επισκέφθηκε το γραφείο τελετών όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, και το οποίο, πέρα από το αν έχουν καλυφθεί οι μώλωπες, ρώτησε και αν είχαν ληφθεί και φωτογραφίες από αυτούς και παρέμεινε για λίγο όντας σχετικά αμέτοχο συναισθηματικά σε σχέση με το τραγικό συμβάν γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις