Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στις 3 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον 6χρονο Κωνσταντίνο

Πάτρα: Στις 3 το μεσημέρι το τελευταίο α...

Θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο Νέου Σουλίου Πατρών

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Προφήτη Ηλία Οβρυάς θα τελεστεί η κηδεία του 6χρονου Κωνσταντίνου Πετρ. Καϊάφα, του μικρούλη που συγκίνησε το πανελλήνιο όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κρήνη και κατόπιν παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του προκλήθηκαν από την πτώση. Οι γονείς του Πέτρος και Κατερίνα είχαν την γενναιοδωρία και το μεγαλείο ψυχής να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού.

Ο Κωνσταντίνος είχε άλλα δύο αδέλφια, την Σωτηρία και τη Μυρτώ. Απαρηγόρητοι είναι και οι παππούδες του μικρού, Σωτηρία χήρα Κων. Καϊάφα και Κωνσταντίνος Καλογεράκης. Η ταφή του μικρούλη Κωνσταντίνου θα γίνει στο κοιμητήριο του Νέου Σουλίου Πατρών.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

"Θλίψη στα σχολεία μας και σε όλη την τοπική κοινωνία προκαλεί ο πρόωρος χαμός του 6χρονου μαθητή μας Κωνσταντίνου, της Α΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κρήνης, ο οποίος έφυγε πρόωρα και άδικα από κοντά μας. Ο χαμός του μικρού μαθητή μας έχει συγκλονίσει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του και στην οικογένειά του, ο οποίοι έλαβαν τη γενναία απόφαση να δώσουν ζωή δωρίζοντας τα όργανα του παιδιού τους".

Αναστέλλει τη λειτουργία του ο Παμμικρασιατικός για την κηδεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του μικρού Κωνσταντίνου.
Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο ψυχής των γονιών του, που πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του και να χαρίσουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.
Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του Πέτρο και Κατερίνα, στους παππούδες του Κώστα και Μαρία και σε όλη του την οικογένεια.
Το Διοικητικό Συμβούλιου αναστέλλει τη λειτουργία του συλλόγου, την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στη μνήμη του μικρού Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις