Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι είναι 60 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν το πίστευε!

Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι είναι 60 ...

Μίλησε στο "The 2night Show" και για το δεσμό του με τη Ναταλία Γερμανού τη δεκαετία του '90

Κοντεύουν να συμπληρωθούν 35 χρόνια από το διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον του 1987 που είχε φιλοξενηθεί στο Βέλγιο όπου είχε κερδίσει ο Ιρλανδός Τζόνι Λόγκαν με το «Hold me now» ενώ τη χώρα μας είχαν εκπροσωπήσει οι Έλληνες Wham, οι Bang που ήταν ο Θάνος Καλλίρης και ο Βασίλης Δερτιλής με το ξεσηκωτικό «Stop». Ο Θάνος Καλλίρης με την ενέργεια και το χαμόγελο του ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που αποκάλυψε και μας άφησε όλους άφωνους ήταν η ηλικία του!

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Θάνος Καλλίρης είπε πως είναι 60 χρονών (είναι γεννημένος το 1962) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να του απαντά έκπληκτος, “έλα τώρα με κοροϊδεύεις, άσε με τώρα, αν σε έβλεπα έξω θα έλεγα ότι είσαι 45, έτσι είναι τα εξήντα;”.  

 Ο Θάνος Καλλίρης που έχει δύο παιδιά, ένα γιο που μάλιστα είναι τώρα φαντάρος στη Χίο όπως είπε και μία κόρη που πηγαίνει στη Β’ Λυκείου, ανέφερε ακόμα πως θέλει πολύ στο μέλλον να ξαναπαρουσιάσει κάποια από τα τραγούδια του φρεσκάροντας τα με νέο ήχο και παραγωγή.

“Γελάω με τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν τους λέω την ηλικία μου γιατί δεν το πιστεύουν” είπε ο Θάνος Καλλίρης ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στο δεσμό του με την παρουσιάστρια και στιχουργό Ναταλία Γερμανού.

«Ήταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… όχι, πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά και με μία δόση χιούμορ ο τραγουδιστής ενώ πρόσθεσε «σκέψου πως όταν τα φτιάξαμε δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Σιγά σιγά το ειδύλλιο μαθεύτηκε αλλά ήμασταν χρόνια μαζί.

Όταν γνωριστήκαμε δεν το ήξερε κανείς, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού η φιρμάρα. Δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε», είπε ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος πάντως διατηρεί φιλικές, καλές  σχέσεις με την πρώην αγαπημένη του και συνδημιουργό πολλών από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Τέλος έγινε λόγος και για την πολύ επιτυχημένη διασκευή που είχε κάνει σε ένα τραγούδι της Λάουρα Παουζίνι, το "La Solitudine" με τίτλο στα ελληνικά "Το νου σου κύριε οδηγέ" που παραμένει στο τοπ-10 των καλύτερων και εμπορικότερων διασκευών στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight