Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Συνάντηση του Αντιδημάρχου Γρ. Τριανταφυλλόπουλου με τη Νίκη Κεραμέως

Αιγιάλεια: Συνάντηση του Αντιδημάρχου Γρ...

Της μετέφερε τις θέσεις του Δήμου σχετικά με τη μεταφορά της έδρας της σχολής Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα

Τις θέσεις του Δήμου Αιγιαλείας για το σχέδιο του Πανεπιστημίου Πατρών που προβλέπει τη μεταφορά της έδρας της σχολής Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα ανέπτυξε ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος ως εκπρόσωπος της συντονιστικής φορέων και του δήμου Αιγιαλείας, στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου στην Πάτρα.

Η υπουργός παρέλαβε το υπόμνημα με τις θέσεις του Δήμου, άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα της πόλης από τον αντιδήμαρχο Αιγιαλείας και υπήρξε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

«Ο Δήμος, οι Φορείς και όλη η τοπική κοινωνία παραμένουν αμετακίνητοι στο δίκαιο αίτημα της παραμονής της Φυσικοθεραπείας στην Αιγιάλεια.

«Για εμάς είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι η σχολή που ιδρύθηκε με νόμο του Κράτους μπορεί μόνο με αντίστοιχη ισχυρή πολιτική πράξη να αμφισβητηθεί! Τα οποιαδήποτε σενάρια διακινούνται με αίολα επιχειρήματα για το προσχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που κατέθεσε το Πανεπιστήμιο της Πάτρας δεν μπορούν να αντέξουν σε κανένα πολιτικό διάλογο, πόσο μάλλον στα αρμόδια όργανα. Η Πολιτεία οφείλει να φέρει το θέμα στη Βουλή ώστε να αποδειχθεί ότι στη Σχολή Φυσικοθεραπείας Αιγίου πληρούνται το σύνολο των ακαδημαϊκών κριτηρίων και η ένταξή της σε μια συζήτηση που αφορά ενδεχομένως σχολές που παρατηρούνται προβλήματα, είναι παντελώς ανυποστήρικτη. Η Αιγιάλεια θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι στην κατάφορη αδικία που επιχειρείται σε βάρος της πόλης μας μέχρι την τελική της δικαίωση» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος με αφορμή τη συνάντηση με την υπουργό Παιδείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις