Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2022: Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα «στήσει» την ελληνική συμμετοχή

Eurovision 2022: Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα ...

Όλα όσα είπε

Για τις εξελίξεις στη Eurovision 2022 αλλά και την ελληνική συμμετοχή μίλησε στο «Τι λες τώρα!» ο δημοσιογράφος Φώτης Κωνσταντόπουλος.

Όπως τόνισε «δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Αμάντα Γεωργιάδη, ωστόσο αρκετοί έχουν ακούσει μια διαρροή στο διαδίκτυο από ένα demo», αποκαλύπτοντας ότι τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Το τραγούδι θα “δείξει” μόνο όταν θα ακουστεί live στη σκηνή της Eurovision» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι «η σκηνή στο Τορίνο θα είναι πολύ ωραία, γιατί θα είναι σε δύο επίπεδα και ανάμεσα θα υπάρχει νερό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην Ουκρανία και την προσπάθεια που κάνει η νικήτρια του 2016, Jamala για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την επίθεση που δέχεται η χώρα της.

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι δύσκολο να εμφανιστεί η συμμετοχή της Ουκρανίας στη φετινή Eurovision, προσθέτοντας ότι είναι πολύ πιθανό να κερδίσει την πρώτη θέση, λόγω της κατάστασης.

Τέλος, υπογράμμισε ότι για όσα χρόνια η Ρωσία δεν θα είναι μέλος του ΟΑΣΕ, δεν θα μπορεί να λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό της EBU, καθώς υπάρχει σχετικός όρος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight