Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: «Έλαμψε» το κέντρο με αποκριάτικους ήχους πνευστών από την Φιλαρμονική Λεχαινών και την Μπάντα του Δήμου - ΦΩΤΟ

Πάτρα: «Έλαμψε» το κέντρο με αποκριάτικο...

Μετέφεραν το αισιόδοξο μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού

Έλαμψε το κέντρο της Πάτρας με ήχους πνευστών και κρουστών από τη Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς» και τη Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού (Μπάντα του Δήμου Πατρέων) που έδωσαν μια έντονα εορταστική ατμόσφαιρα και μετέφεραν το αισιόδοξο μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στην πλατεία Γεωργίου έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων η Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς» υπό τη διεύθυνση του Ευρυσθένη Χατζηγιάννη άφησε το ιδιαίτερο αποτύπωμά της με πολύχρωμες εικόνες, ρυθμούς και μελωδίες παίζοντας κομμάτια ενός ευρύτατου ρεπερτορίου και ενθουσιάζοντας το κοινό.

Στη Ρήγα Φεραίου η Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού (Μπάντα του Δήμου Πατρέων) υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Λούκα κατέθεσε τη δική της ξεχωριστή σφραγίδα παιανίζοντας καρναβαλικά τραγούδια και σκοπούς και φτιάχνοντας μια αυθεντική αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Το κέντρο της Πάτρας συντονίστηκε σε φρέσκους και ολοζώντανους ρυθμούς και εξέπεμψε με τον καλύτερο τρόπο αύρα χαράς και ελπίδας, μέσα από τις καρναβαλικές πινελιές με τον τρόπο των φιλαρμονικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture