Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Την Παρασκευή το βράδυ στην καρναβαλική Πάτρα live ο Ηλίας Βρεττός

Την Παρασκευή το βράδυ στην καρναβαλική ...

Επίσης έχρονται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο και ο Θέμης Γεωργαντάς την Κυριακή 6/3/2002

Συνεχίζονται οι αφίξεις γνωστών ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου και της σώουμπιζ στην καρναβαλική Πάτρα για το τελευταίο 3ήμερο της αποκριάς.

Όπως μάθαμε σε γνωστό καφέ μπαρ της Ηρώων Πολυτεχνείου καταφθάνει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 για μία live μουσική εμφάνιση έκπληξη ο 38χρονος λαϊκός τραγουδιστής  με ιδιαίτερη απήχηση στη νεολαία, Ηλίας Βρεττός.

Ο συμπαθής τραγουδιστής που μετά την περιπέτεια της υγείας του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την Καθαρή Δευτέρα του 2018, έχει επιστρέψει δριμύτερος και αναενωμένος, θα παρουσιάσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Φώναξε με», το «Και πετάω ψηλά», το «Δεν παν να λένε οι άλλοι», κ.α.

Η Ηλίας Βρεττός που δεν αποκλείεται να πει και χορευτικά, καρναβαλικά κομμάτια, κυκλοφόρησε πέρυσι το δίσκο με τίτλο "Από Το Χθες Στο Σήμερα" από την Panik Platinum ενώ πιο πριν το 2018 είχε κυκλοφορήσει ο πέμπτος προσωπικός του δίσκος, με τίτλο "Σωστό μου λάθος" επίσης από την Panik Platinum.

Στο μεταξύ εκτός από τον Ηλία Βρεττό στο ίδιο στέκι το Σάββατο 5/3 μετά τις 22.00 στα decks θα ανέβει για να παίξει μουσική ο παρουσιαστής και dj Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 6/3/2022 στις 15:00 θα παίξει μουσική ο expert B. Κουτονιάς ενώ το βράδυ, στις 22.00 τη σκυτάλη στα decks του Υayaz θα πάρει, κατευθείαν από το Mad,ο μουσικός παραγωγός, dj και τηλεπαρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς!

Σημαντική συμβολή στον ερχομό όλων των παραπάνω ονομάτων στην καρναβαλική Πάτρα έχει ο dj και μουσικός παραγωγός Άγγελος Ξηρομερίτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight