Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ανεμοπτεριστές με ακροβατικά από νότιο πάρκο έως Μείλιχο- Έτσι θα ολοκληρωθεί το Καρναβάλι

Πάτρα: Ανεμοπτεριστές με ακροβατικά από ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr η Πρόεδρος του Καρναβαλικού οργανισμού, Ήρα Κουρή

 

Προς τη λήξη του οδεύει το φετινό Πατρινό καρναβάλι που για άλλη μία φορά δε θύμιζε περασμένες εποχές. Μπορεί να μην έγινε καν τελετή έναρξης όμως δρώμενα και πολιτιστικές δράσεις έδωσαν άρωμα Καρναβαλιού. Και μπορεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού να μην γίνουν παρελάσεις, θα έχουμε όμως μία σειρά εκδηλώσεων για τη λήξη της καρναβαλικής περιόδου.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr η Πρόεδρος του Καρναβαλικού οργανισμού, Ήρα Κουρή, «δεν θα έχουμε τελετή λήξης του Καρναβαλιού από τη στιγμή που δεν είχαμε και τελετή έναρξης. Θα κάνουμε μία σειρά εκδηλώσεων που θα σηματοδοτούν την ολοκλήρωση του φετινού καρναβαλιού.

Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής θα έχουμε ανεμοπτεριστές που θα κάνουν ακροβατικά από το νότιο πάρκο ως το Μείλιχο. Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Πάτρα.

Σήμερα βγήκαν τα άρματα και θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή στην πλατεία Γεωργίου ενώ το Σαββατοκύριακο θα βγει το μουσικό άρμα αλλά και οι σοκολατορίχτες. Και αυτοί θα έχουν άρμα και θα πετάξουν σοκολάτες. Για τα παιδιά Σάββατο πρωί στα Παλαιά σφαγεία και απόγευμα στην Παραλία Πατρών ολοκληρώνονται οι Καρναβαλουπόλεις.

Την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε ρίψη πυροτεχνημάτων από τον κυματοθραύστη που θα είναι ορατά σε όλο το θαλάσσιο μέτωπο. Στις 21:00 θα έχουμε συναυλία στα Παλαιά σφαγεία αλλά και ένα χορευτικό δρώμενο με θέμα «ωδή στη χαρά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture