Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει ...

Μαχητές ή Διάσημοι;

Το τελευταίο Έπαθλο Φαγητού της εβδομάδας φέρνει ξανά τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε ένα στίβο μάχης που απαιτεί δύναμη, στόχο και ισορροπία. Οι Διάσημοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να επανέλθουν στις νίκες, την ώρα που οι Μαχητές θέλουν να διατηρήσουν το σερί τους.

Οι τόνοι ανεβαίνουν την ώρα του αγώνα και η ένταση μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του νησιού όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Τσολάκης περιμένουν με αγωνία να ακούσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα
Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να επικρατήσει σήμερα στον στίβο μάχης του Survivor; Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νίκη σήμερα θα πάρουν και πάλι οι Μαχητές, οι οποίοι έχουν ανακάμψει πλήρως και έχουν στριμώξει για τα καλά τους Διασήμους.

Οι Κόκκινοι έχουν χάσει τα τελευταία έπαθλα φαγητού, όπως και αυτό της επικοινωνίας, και δείχνουν να είναι με την πλάτη στον τοίχο, βουτηγμένοι στην εσωστρέφεια, τις εντάσεις και τους καβγάδες.

Ωστόσο, όπως πάντα, τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο και δεδομένο και όλα μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, οι αρχικές διαρροές κάνουν λόγο για νίκη των Μαχητών στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight