Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έδωσα μάχη στο νοσοκομείο. Είχα παραισθήσεις, έβλεπα τοίχους να έρχονται καταπάνω μου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έδωσα μάχη στο νοσ...

Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στη Σόνια Καζόνι για το περιοδικό "ΟΚ!". Ο διάσημος παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ενώ μοιράστηκε με λεπτομέρειες όσα βίωσε μέσα στο νοσοκομείο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περιέγραψε αρχικά πως ξεκίνησε η όλη περιπέτεια: "Από έναν επίμονο πυρετό. Με τους πυρετούς ήμουν εξοικειωμένος από μικρό παιδί γιατί πάθαινα συχνά αμυγδαλίτιδες. Όμως αυτός ο πυρετός ήταν διαφορετικός γιατί τον ακολουθούσε ένας τρόμος.
 
Έτρεμα. Δεν ήταν υψηλός αλλά είχα ρίγη και είχα τρέμουλο κι οι γιατροί μου είπαν να πάω αμέσως στο νοσοκομείο. Στην αρχή φάνηκε σαν ουρολοίμωξη αλλά μετά από τις εξετάσεις αποδείχτηκε πως είχα μια σειρά από καρκίνους στην ουροδόχο κύστη, στον προστάτη. Έκανε ένα πρώτο, απλό χειρουργείο, όπου αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σύνθετο και μετά χρειάστηκε να κάνω και το δεύτερο. Και τα δύο χειρουργεία πήγαν καλά. Και μέχρι σήμερα δεν είχα αναφέρει καθόλου τον καρκίνο γιατί αυτά που με απασχόλησαν ήταν άλλα".

Περνώντας στη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ο ίδιος πρόσθεσε: "Μέσα στο νοσοκομείο έπαθα σηψαιμία. Εκεί, λοιπόν, έδωσα μάχη. Δεν έπεφτε ο πυρετός, είχα παραισθήσεις, έβλεπα τοίχους να άρχονται καταπάνω μου, μου χορηγούσαν αντιβιώσεις για να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός. Όταν συνήλθα, μου είπαν ότι πέρασα, τρία στάδια με τρία διαφορετικά μικρόβια, η περίπτωσή μου ήταν διδακτορικό στη σηψαιμία. Δύο φορές σχεδόν…. αναχώρησα και με επανέφεραν. Τη δεύτερη χρειάστηκε να διασωληνωθώ στην εντατική".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight