Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ» - ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Γιώργο...

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας αγωγές με τις οποίες διεκδικεί αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ από ηθοποιούς αλλά και από το ΣΕΗ

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του Σωματείου. Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας αγωγές με τις οποίες διεκδικεί αποζημίωση της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ από ηθοποιούς αλλά και από το ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και ανέφερε: «Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε. Έχουμε νομικούς συμβούλους. Η αγωγή πήγε την Παρασκευή το μεσημέρι όταν δεν ήταν κανείς εκεί. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον στα δικαστήρια… Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο. Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, όπως χιλιάδες άλλα προβλήματα», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε: «Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη. θα έρθει ένας φάκελος στο Διοικητικό για να παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν ο Κιμούλης αν θα μείνει στον ΣΕΗ ή όχι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight