Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σον Πεν είναι στο Κίεβο και γυρίζει ντοκιμαντέρ

Ο Σον Πεν είναι στο Κίεβο και γυρίζει ντοκιμαντέρ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ιρίνα Βίρεστσουκ καθώς και με μέλη του στρατού και δημοσιογράφους

Πολύς λόγος έγινε για τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Σον Πεν, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται στην Ουκρανία για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη την Πέμπτη 24/2/2022 να παρευρίσκεται σε συνέντευξη Τύπου στο προεδρικό γραφείο στο Κίεβο.

Το ντοκιμαντέρ που γυρίζει, καταγράφει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ανέφεραν εκπρόσωποι της Vice Studios στο Variety.

Ο Σον Πεν επισκέφθηκε τη χώρα και τον Νοέμβριο του 2021 για τις προετοιμασίες του συγκεκριμένουντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το Newsweek, οι επισκέψεις του τεκμηριώθηκαν από την υπηρεσία Τύπου των δυνάμεων επιχειρήσεων, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τις συναντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκείνη την περίοδο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα όπου έχει ξεσπάσει πόλεμος μετά την πολυμέτωπη επίθεση της Ρωσίας, για να καταγράψει την όλη κατάσταση. Ο 61χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έφτασε στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ιρίνα Βίρεστσουκ, καθώς και με μέλη του στρατού και δημοσιογράφους.

Ο Πεν έχει τιμηθεί με 2 Όσκαρ για το φιλμ «Mystic River» το 2003 και για το κοινωνικό, βιογραφικό φιλμ «Milk» το 2008.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight