Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μέσα στο πλοίο- 9 πλέον οι αγνοούμενοι

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε απανθρακω...

Στον χώρο στάθμευσης των φορτηγών- Το βρήκαν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο

Aκόμα ένα απανθρακωμένο πτώμα -το δεύτερο που εντοπίζεται στο πλοίο- βρέθηκε στο πλοίο "Euroferry Olympia" και συγκεκριμένα σε χώρο στάθμευσης φορτηγών. Το απανθρακωμένο σώμα εντόπισαν οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απανθρακωμένο πτώμα εντόπισαν οι διασώστες μπροστά από ένα καμένο φορτηγό, στο γκαράζ του δεύτερου καταστρώματος του πλοίου, εκεί δηλαδή όπου είχε βρεθεί και η πρώτη σορός.

Έτσι, μετά και την τραγική ανακάλυψη του απογεύματος της Τετάρτης, οι αγνοούμενοι πλέον είναι εννέα. Η διαδικασία των ερευνών προχωρά με εντατικούς ρυθμούς ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό του πλοίου και προκειμένου να μην υπάρξει μία νέα αναζωπύρωση της φωτιάς.

Υπενθυμίζεται, ότι το μεσημέρι της Κυριακής είχε εντοπιστεί ο πρώτος νεκρός επιβάτης του πλοίου. Επρόκειτο για τον 58χρονο Έλληνα οδηγό Ευάγγελο Μαλεσιάδα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο γιος του τον αναγνώρισε από τα τατουάζ και το μενταγιόν που φορούσε.  Ο 58χρονος κοιμόταν στο φορτηγό του, εισέπνευσε τις αναθυμιάσεις και έχασε τη ζωή του. Η σορός του άτυχου άνδρα ήταν απανθρακωμένη, καθώς το φορτηγό όπου εντοπίστηκε είχε καεί λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο πλοίο.

To Euroferry Olympia βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Αστακού, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Οι αναζητήσεις από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, πραγματοποιούνται εν μέσω μεγάλων αντιξοοτήτων, ανάμεσα σε λιωμένες λαμαρίνες και τοξικούς καπνούς.

Οι έρευνες γίνονται υπό την εποπτεία του αχαιού υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Γιάννη Πετρούτσου και του Β’ υπαρχηγού του Λιμενικου Σώματος, αντιναύαρχου Γεώργιου Αλεξανδράκη. Στο λιμάνι του Αστακού βρίσκονται ο Συντονιστής επιχειρήσεων Π.Υ. Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων υποστράτηγος Νίκος Ρουμελιώτης και ο Περιφερειακός Διοικητής αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας.

Έφτασε στο Πλατυγυάλι το Euroferry Olympia- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις