Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσσηνία: Δολοφονία 73χρονου σε χωράφι - Συνέλαβαν πατέρα και τα δυο παιδιά του για το έγκλημα

Μεσσηνία: Δολοφονία 73χρονου σε χωράφι -...

Δράστες και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές

Σοκ στην τοπική κοινωνία στη Μεσσηνία με τη δολοφονία 73χρονου σε χωράφι. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε συλλήψεις για το έγκλημα: Ενός πατέρα και των δύο παιδιών του.

Οι φερόμενοι ως δράστες, ένας πατέρας με τους δύο γιους του, που επιτέθηκαν στον άτυχο άντρα και του έδωσαν τη χαριστική βολή με ένα εργαλείο, πιθανότατα κάβουρα. Δράστες και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές όπως λένε στην τοπική κοινωνία. Το στοιχείο αυτό αξιοποίησαν οι αστυνομικοί για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Μετά τις πρώτες καταθέσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τρία άτομα που αργότερα φέρεται ότι ομολόγησαν τη δολοφονία.

 Οι συλλήψεις έγιναν το βράδυ του Σαββάτου για τη δολοφονία του 73χρονου, που βρέθηκε νεκρός και χτυπημένος στο χωράφι του στο Τζάνε, το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στον τόπο του εγκλήματος, καθώς και ο ιατροδικαστής, διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο, πιθανόν κάβουρα. Το θύμα έφερε και ίχνη στραγγαλισμού.

 Με βάση μαρτυρίες, οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, με προσαγωγές υπόπτων. Προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, ενός πατέρα, 68 ετών, με τους δύο γιούς του, ηλικίας 39 και 38 ετών, που φέρονται σύμφωνα με την Αστυνομία ως οι δράστες του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, δράστες και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές. Οι τρεις φέρεται ότι έχουν ομολογήσει τη δολοφονία που διέπραξαν. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις