Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακόμη 5 καταγγελίες για τον ντράμερ: Τις κακοποιούσε σεξουαλικά όταν εκείνες ήταν 8 έως 13 ετών

Ακόμη 5 καταγγελίες για τον ντράμερ: Τις...

Νέα μήνυση που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες

Νέες επώνυμες καταγγελίες κατατέθηκαν σήμερα στη Δικαιοσύνη για τον ντράμερ, ο οποίος ήδη κατηγορείται για ασέλγεια ανήλικης κοπέλας.  Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής κατατέθηκε μια μηνυτήρια αναφορά με καταγγελίες πέντε γυναικών στην Εισαγγελία Πρωτοδικων της Αθήνας, ενώ ήδη ανατέθηκε σε εισαγγελέα, προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στη μήνυση οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες και είχαν ηλικία από 8 έως 13 ετών

Σημειώνεται ότι οι πέντε καταγγέλλουσες δεν σχετίζονται μεταξύ τους, αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά περιστατικά, που τελέστηκαν σε διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους.

 Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 5 γυναίκες «δίνουν» ονόματα και περιγράφουν περιστατικά και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί.

Υπενθυμίζεται πως για σχετική υπόθεση ο άνδρας έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 12 έτη κάθειρξης με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις