Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Η έκκληση της μητέρας του

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Η έκκλ...

«Έκκληση στην ανθρωπιά»

Πενήντα μέρες μετά την απαγωγή, η υπόθεση έχει παγώσει και κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται με τον 40χρονο.

Σε επικοινωνία της με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Όλγα Κυπαρίσση, που περιμένει με αγωνία κάποιο νέο, έκανε την εξής δήλωση, απευθυνόμενη στους απαγωγείς: «Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας.

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κυπαρίσσης απήχθη το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου κοντά στο σπίτι του και οι απαγωγείς επικοινώνησαν λίγο αργότερα με τον αδελφό του ζητώντας ως λύτρα 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα όμως δεν έχει υπάρξει καμία άλλη επικοινωνία.

Το χρονικό
Οι δράστες απήγαγαν τον επιχειρηματία το βράδυ της Τρίτης (28.12.2021) ενώ επέστρεφε από μία ταβέρνα στο σπίτι του, στο Ντράφι.

Τη στιγμή που “χτύπησαν” οι απαγωγείς, ο 40χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό του πρόσωπο από το εξωτερικό, μία γυναίκα, με την οποία μιλούσε όσο ήταν στην ταβέρνα και στη συνέχεια που έφυγε.

Η κλήση, διάρκειας 22 λεπτών, ολοκληρώθηκε στις 00.02 και στα τελευταία δευτερόλεπτα ακούγονται οι απαγωγείς του επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ήταν ήρεμος και χαλαρός και από τη συμπεριφορά του έδειχνε πως προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, πιθανώς για να ενημερωθεί η αστυνομία, όταν του επιτέθηκαν.

Ένας από τους απαγωγείς, όταν διαπίστωσε πως υπήρχε κινητό τηλέφωνο, το άρπαξε και το έκλεισε, χωρίς όμως να το απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, η γυναίκα έχοντας αντιληφθεί τι συνέβη, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Η επικοινωνία με τον αδερφό του
Λίγες ώρες μετά την απαγωγή, οι δράστες επικοινώνησαν με τον αδερφό του θύματος, μέσω μηνυμάτων στο κινητό, ζητώντας λύτρα ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης, του έστειλαν μία φωτογραφία του 40χρονου, ο οποίος ήταν με τα χέρια δεμένα πίσω στην πλάτη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις