Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 19 Μαΐου κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας "Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή"

 Στις 19 Μαΐου κάνει πρεμιέρα στη χώρα μ...

Πρόκειται για τη συνέχεια της ταινίας του 2019 και φυσικά της υπέροχης ομώνυμης σειράς του ITV

Από τον πολυβραβευμένο δημιουργό Τζούλιαν Φέλοους καταφθάνει στις 19 Μαΐου 2022 στις κινηματογραφικές αίθουσες το φιλμ «Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή» που είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2019 που είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 195 εκατ. δολαρίων και φυσικά της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς που τόσο λατρεύτηκε από το κοινό.

Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική επιστροφή ενώνει το αγαπημένο και δημοφιλές καστ ηθοποιών αυτή τη φορά σε ένα ταξίδι στη Νότια Γαλλία, για να αποκαλυφθεί το μυστήριο της νεοαποκτηθείσας κληρονομιάς μιας αριστοκρατικής βίλας από την Βάιολετ Κρόουλι (στο ρόλο και πάλι η 87χρονη σήμερα, τιμημένη με Όσκαρ ηθοποιός Μάγκι Σμιθ).

Τη σκηνοθεσία στο νέο φιλμ ανέλαβε ο 62χρονος Βρετανός δημιουργός Σάιμον Κέρτις, ο οποίος έχει γυρίσει τα βιογραφικά, κοινωνικά φιλμ «My Week with Marilyn» το 2011 με τη Μισέλ Γουίλιαμς και «Woman in Gold» με την Έλεν Μίρεν το 2015.

Ο 72χρονος Τζούλιαν Φέλοους που υπογράφει το σενάριο, έχει πάρει βραβείο Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου για το εξαιρετικό φιλμ «Gosford Park» του Ρόμπερτ Άλτμαν το 2002 ενώ είναι και ο δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της θαυμάσιας σειράς του ITV «Downton Abbey» (2010–2015). Ακόμα είναι μέλος της Βουλής των Λόρδων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παραγωγοί στην ταινία είναι μαζί με τον Τζούλιαν Φέλοους, οι Γκάρεθ Νιμ και Λιζ Τράμπριτζ.

Πρωταγωνιστούν οι Χιου Μπόνβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Κέβιν Ντόιλ, Τζόαν Φρόγκατ,  Χάρι Χάντεν-Πάτον, Ρόμπερτ Τζέιμς Κόλιερ, Άλεν Λιτς, Φίλις Λόγκαν, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, Σόφι ΜακΣέρα, Τάπενς Μίντλετον, Λέσλι Νίκολ, Μάγκι Σμιθ, Ιμέλντα Στάντον, Πενέλοπε Γουίλτον, Χιου Ντάνσι, Λόρα Χάντοκ, Ναταλί Μπάιγ, Ντομινίκ Γουέστ και Τζόναθαν Ζακάι.

Το διαφημιστικό τρέιλερ της ταινίας ενόψει της πρεμιέρας της στις 19/5/2022 σε διανομή της Tulip στη χώρα μας, προβάλλεται ήδη στα Odeon Veso Mare. H νέα ταινία θα βγει πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 29 Απριλίου 2022 και στις 20/5 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το φιλμ του 2019 είχε σκηνοθετήσει ο Michael Engler.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture