Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άλεκ Μπάλντουιν: Τον μηνύει η οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας που έπεσε νεκρή στο γύρισμα

Άλεκ Μπάλντουιν: Τον μηνύει η οικογένεια...

Η μήνυση αφορά και άλλους συντελεστές της παραγωγής που παραβιάσαν τους κανόνες ασφαλείας

Μήνυση στον Άλεκ Μπάλντουιν υπέβαλε η οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έπεσε νεκρή από το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Daily Mail και το CNBC, ο ηθοποιός βρίσκεται ανάμεσα σε πολλούς κατηγορούμενους που κατονομάζονται για τον «άδικο θάνατο» της Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», τον Οκτώβριο του 2021.

Σημειώνεται πως την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, ο σύζυγος της Χαλίνα Χάτσινς, υπέβαλε μήνυση στη Σάντα Φε για λογαριασμό τόσο του ίδιου όσο και του γιου του. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο Μπάλντουιν πυροβόλισε απερίσκεπτα και σκότωσε τη σύζυγό του. Παράλληλα προσθέτει ότι η παραγωγή της ταινίας δεν έκανε ούτε τους τυπικούς ελέγχους ασφαλείας, ούτε και ακολούθησε το βασικό πρωτόκολλο που διέπει τους κανόνες ασφαλείας. Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο της.

«Η Χαλίνα Χάτσινς άξιζε να ζήσει. Οι κατηγορούμενοι είχαν τη δύναμη να αποτρέψουν τον θάνατό της αν έκαναν το καθήκον τους και προστάτευαν την ασφάλεια κάθε ατόμου στο σετ όπου υπήρχαν όπλα. Αγνόησαν καταγγελίες για παραβιάσεις ασφάλειας», τονίζεται μεταξύ άλλων στη μήνυση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις