Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού "υποδέχονται" τους Fashion Designer Karl kounatone Lagerfeld και Donatella babini dolores Versace

Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού &q...

Ετοιμάζονται πυρετωδώς για την υποδοχή

Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού, με έκδηλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε πως ο Γερμανός Fashion Designer Karl kounatone Lagerfeld και η Italian Fashion Designer Donatella babini dolores Versace αποδέχθηκαν την πρόσκλησή να επισκεφθούν την πόλη μας.
Στόχος των Στρατηγών είναι να αναδείξουμε την Πάτρα σε Πύλη της μόδας προς την Ανατολή και να προβάλουμε τα τοπικά μοντέλα…
Η εξ ανατολής καλλονή Χιουρέμ Σουλτάν συνοδευόμενη από τον τέταρτο σύζυγό της Σουλεϊμάν Α΄ του Μεγαλοπρεπή, θα υποδεχθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους.
Η υποδοχή τους θα γίνει με την «Κ Λ Α Ι Ω ΠΑΤΡΑ», την νεότευκτη θαλαμηγό των Στρατηγών, η καθέλκυση της οποίας θα γίνει σύντομα. Θα πλεύσει δε στην ξηρά, καθώς η Μαρίνα για megayachts της πόλης είναι υπό κατασκευή.
Οι υψηλοί καλεσμένοι θα χαιρετήσουν τους θαυμαστές τους από τον εξώστη γνωστού οίκου μόδας και μετά θα ακολουθήσει η επιλογή των μοντέλων στην γέφυρα της ομορφιάς, που θα στηθεί σε εμβληματικό σημείο της πόλης.
Η ημερομηνία της υποδοχής θα ανακοινωθεί σύντομα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture