Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς»

14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχ...

Διαδικτυακός φέτος

Η ανακοίνωση των διοργανωτών με όλες τις λεπτομέρειες:

 

Αδέλφια, ερασιτέχνες! Αγαπημένοι φίλοι του Θεάτρου.

Ήρθε η ώρα των σατιρικών δρώμενων

Η ώρα του διαγωνισμού:

 


Σήμερα Σάββατο 12 Φλεβάρη ώρα 20:00

στο 14ο (διαδικτυακό) Φεστιβάλ

 


Η διεύθυνση είναι η ίδια η χτεσινή

HYPERLINK "https://www.carnivalpatras.gr/event/festival-momos-2022/" https://www.carnivalpatras.gr/event/festival-momos-2022/

 


ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΡΑ 20:00

 


Ο «εστεμμένος του 19» δεν μας άφησε και φέτος, να ζήσουμε την εμπειρία, δώδεκα διαφορετικοί θίασοι, να παίξουμε στην ίδια παράσταση. Μαζευτήκαμε λοιπόν πάλι στο ιντερνέτι κι αυτή τη φορά σπάσαμε όλα τα ρεκόρ. Τριάντα τέσσερις συμμετοχές και δύο εκτός συναγωνισμού. Έντεκα καινούριες ομάδες, πιο πολλές οι γνωστότερες κι ανάμεσα τους δύο από το εξωτερικό που κατέθεσαν πρωτότυπα δρώμενα ή αποσπάσματα παραστάσεων, εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

 


Σίγουρα, κανένα βίντεο δεν αντικαθιστά το θέατρο, όμως η «Θέκλα» με τον «Χλέμπουρα» (από τη Show Bussiness του Αρκά) ήθελαν οπωσδήποτε να κάμουν οντισιόν, για να βρούνε καινούριους πρωταγωνιστές, καθότι σπανίζουνε εσχάτως. Ιδού λοιπόν οι υποψήφιοι! Λαμπεροί και τολμητίες, διεκδικούν ρόλους και κάποιο καλό συμβόλαιο… ασφαλώς.

 


Οδηγίες προς διαγωνιζομένους και μη

Πατείστε στο μεγάλο έγχρωμο κουμπί με το όνομα της ομάδας σας, να μπείτε στη σελίδα της ομάδας

Το βίντεο κάθε δρώμενου (με υπότιτλους) υπάρχει κάτω-κάτω στη σελίδα κάθε ομάδας. Αν θέλετε να το δείτε σε μεγάλη οθόνη μην πατήσετε το κεντρικό βέλος, αλλά το μικρότερο βελάκι πάνω δεξιά στην οθόνη του βίντεο που δείχνει (ένα τετραγωνάκι με το βελάκι προς τα πάνω).

Το ίδιο θα πετύχετε αν πατείστε από κάτω ακριβώς το τελευταίο κουμπί που λέει Δες τη παράσταση

Όσες ομάδες έχουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (απ’ όπου πήραν το βιντεάκι που μας έστειλαν) ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ YOUTUBE θα δείτε ψηλά-ψηλά στη σελίδα της ομάδας την ένδειξη ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ κι από κα΄τω ακριβώς μια οθόνη που αν πατείστε διπλό κλικ επάνω θα δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ αν θέλετε.

Τα σήματα του Fb-youtub και η σπασμένη αλυσιδίτσα δίπλα στις ταμπέλες ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ αν τα πατήσετε θα σας οδηγήσουν σε ιστοσελίδες της ομάδας

Όπως θα διαβάσατε ήδη 1) Η καλύτερη 10άδα σατιρικών δρώμενων και τα επιμέρους βραβεία θα ανακοινωθούν την Τσικνο-Πέμπτη 24/2/2022 Ώρα 21:00

2) Το βραβείο Κοινού θα δοθεί από τις ίδιες, τις ομάδες που συμμετέχουν. Κάθε ομάδα δηλαδή αφού δει όλες τις υποψηφιότητες-βίντεο θα ψηφίσει (κατά την άποψη της) την καλύτερη δεκάδα σατιρικών δρώμενων βάζοντας αριθμούς προτεραιότητας. Η Νίσυρος, π.χ 1η η Σίκυνος 2η, τα Χανιά 3η κ.ο.κ με 10η τη Φολέγανδρο (πχ)

Κάθε ομάδα στην 10άδα που προτιμά  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

Όσες ομάδες τελικά ψηφίσουν θα πρέπει μέχρι την Κυριακή 20/2/2022 Ωρα 12:00 να στείλουν mail με τη δεκάδα τους και να TΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στον Γιάννη Γεωργακάκη (τηλ. 2610-221429 & 6980-897785)

Όλες οι βαθμολογίες θα κοινοποιηθούν σε όλες τις ομάδες. Το ίδιο και οι βαθμολογίες των κριτών

Όποια ομάδα ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, δεν ψηφίζει. (Δεν είναι υποχρεωτικό)

Επίσης από αυτή τη βαθμολογία των ομάδων θα προκύψει και η 6η ψήφος για την καλύτερη 10άδα (ανεξάρτητα από το βραβείο Κοινού)

Οι άλλες 5 ψήφοι έχουν ήδη ανακοινωθεί στη προκήρυξη του Μώμου (Επιτροπή Επιλογής)

Αδέλφια, φέτος… περισσότερο από ποτέ προβάλλει η ανάγκη ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ , να προβληθούν από Τοπικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς, στη πόλη κάθε ομάδας που στμμετέχει. Μπορείτε να δώσετε λοιπόν τη διεύθυνση της σελίδας κι όποιο κανάλι ενδιαφέρεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μπορεί να προβάλλει κάποια ή όλα τα δρώμενα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού (μέχρι 6/3/2022) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ (ως οργανωτική αρχή) με γραπτό μήνυμα. Θα προσπαθήσουμε τα 10 καλύτερα, ως σπονδυλωτή παράσταση , με τα ιντερμέδια του Ρεφενέ, να παιχτούν από κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

Τέλος τα στοιχεία επικοινωνίας στη σελίδα κάθε ομάδας, είναι για να επικοινωνήσετε μεταξύ σας ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ και να γνωριστούμε καλύτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις