Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Maradona pizza-pasta: Ιταλική γεύση με έμφαση στην ποιότητα των υλικών

Maradona pizza-pasta: Ιταλική γεύση με έ...

Μας μιλά ο ιδιοκτήτης Τόλης Φωτεινάτος

 Ούριος άνεμος ανανέωσης στην πλατεία Ολγας, με τον «ανήσυχο» Τόλη Φωτεινάτο να μας γλυκαίνει και να μας χορταίνει ταυτόχρονα. Ηρθε στην Πάτρα ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Παναχαϊκής (2003-2007) και δεν ξανάφυγε. Ξεκινώντας ως διαχειριστής στην οικογενειακή επιχείρηση dotek με τις πισίνες, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα πλυντηρίου αυτοκινήτων self service «wash me» και κατόπιν εισέβαλε στο χώρο της εστίασης με το Arithmitiri σουβλάκι για να ακολουθήσουν το Tulum seaside και τα καινούρια Lookumades και Maradona Pizza Pasta.

«H φιλοσοφία του Maradona είναι η ιταλική γεύση με έμφαση στη ποιότητα των υλικών. Με αλεύρι αλεσμένο σε πετρόμυλο, ζυμάρι που ωριμάζει με αργούς ρυθμούς τουλάχιστον για 24 ώρες. Λεπτή τραγανή ιταλική ζύμη με εκλεκτά ποπ υλικά, λευκά τυριά και ιταλικά αλλαντικά, απλές και premium επιλογές. Επίσης προτείνουμε pasta με αυθεντικές συνταγές. Είναι η εποχή των έθνικ μενού αλλά πιστεύω ότι η πρώτη επιλογή των Ελλήνων θα είναι πάντα οι παραδοσιακές κλασσικές γεύσεις».

Πώς βίωσε άραγε το δύσκολο φετινό καλοκαίρι στο Tulum στον Kαστελλόκαμπο;

«Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει να νιώ[1]σει και πάλι ελεύθερος. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για αυτό και ταυτόχρονα για την ασφάλειά τους και αυτός είναι ο λόγος που μας έδειξαν τόσο μεγάλη αγάπη. Ελπίζω το επόμενο καλοκαίρι να είναι ένα καλοκαίρι από τα παλιά. Πάμε στο σήμερα. Γιατί να αγαπάμε την πλατεία Ολγας και τα στέκια της; «Η πλατεία Όλγας για εμένα είναι από τις πιο όμορφες και ζωντανές πλατείες στην Πάτρα που προσφέρει μια εναλλακτική ατμόσφαιρα με πολλές «ιστορίες» και κυρίως με άποψη. Τα στέκια της είναι για κάθε ηλικία, για κάθε γούστο και για όλες τις ώρες της ημέρας».

Maradona Pizza Pasta Ρήγα Φεραίου 44-46

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά