Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Γουίλ Σμιθ ταξιδεύει από τον Νότιο στο Βόρειο Πόλο σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ

Ο Γουίλ Σμιθ ταξιδεύει από τον Νότιο στο...

Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός διεκδικεί και το βραβείο Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου για την ταινία "Η Μέθοδος των Γουίλιαμς"

Το National Geographic στέλνει τον 53χρονο Αμερικανό κινηματογραφικό σταρ Γουίλ Σμιθ και στις δύο άκρες της Γης.

Η σειρά «Pole to Pole», όπως ανακοινώθηκε, ακολουθεί τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, ράπερ και παραγωγό σε ένα ταξίδι από τον Νότιο Πόλο στον Βόρειο Πόλο.

Το «Pole to Pole» εντάσσεται στο νέο περιεχόμενο που φέρνει το National Geographic στο Disney Plus. Είναι η τρίτη συνεργασία του Γουίλ Σμιθ με το National Geographic μετά το «Welcome to Earth» και το «One Strange Rock».

 «Στο National Geographic,στρατηγική μας είναι να αφηγούμαστε τολμηρές, τις καλύτερες στην κατηγορία τους ιστορίες που πυροδοτούν την περιέργεια και εμπνέουν τους ανθρώπους να εξερευνήσουν και να νοιαστούν για τον κόσμο μας» δήλωσε η Κάρτνεϊ Μονρόε, πρόεδρος του National Geographic Content, σε δήλωσή της.

 Η συγκεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα εκτεταμένο ταξίδι που εκτείνεται σε διαφορετικά μεγαοικοσυστήματα, κοινότητες και τοπία σε όλη τη Γη.

 Ο Γουίλ Σμιθ είναι εκτελεστικός παραγωγός υπό την Westbrook, μαζί με τους Μιγκέλ Μενέντεζ κα και Τέρενς Κάρτερ. Από τη Nutopia, εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Τζέιν Ρουτ και Πίτερ Λόβερινγκ και από την Protozoa, οι Ντάρεν Αρονόφσκι και Άρι Χάντελ.

Ο Γουίλ Σμιθ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην καλύτερη ίσως στιγμή της καριέρας του καθώς κέρδισε υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «King Richard – Η Μέθοδος των Γουίλιαμς» σε σκηνοθεσία Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν και σενάριο Ζακ Μπέιλιν.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ κατά το παρελθόν, Γουίλ Σμιθ (Ali, The Pursuit of Happyness) πρωταγωνιστεί στη συναρπαστική αληθινή ιστορία του προπονητή, μέντορα και πατέρα που μας χάρισε τις θρυλικές τενίστριες Βένους και Σερένα Γουίλιαμς. Η ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την ερχόμενη Πέμπτη 17/2/2022, διηγείται την πραγματική ιστορία μιας οικογένειας και κυρίως του Ρίτσαρντ Γουίλιαμς που με την ακλόνητη θέληση, πείσμα και πίστη του ανέθρεψε και οδήγησε τα δύο του κορίτσια να εξελιχθούν σε σπουδαίες αθλήτριες – πρότυπα σε όλο τον κόσμο και πλέον ν’ αποτελούν ινδάλματα του παγκόσμιου πρωταθλητισμού. Δίπλα στη σπουδαία ερμηνεία του Γουίλ Σμιθ, οι θεατές θα απολαύσουν την Άνζανου Έλις που προτάθηκε για το Όσκαρ καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου, τις Σενάγια Σίντνεϊ, Ντέμι Σίνγκλετον καθώς και τους Τόνι Γκόλντουιν και Τζον Μπέρνταλ.

Η ταινία που την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα, είναι συνολικά υποψήφια για 6 Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία και για το τραγούδι «Be Alive» που ερμηνεύει η Beyonce.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture