Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μαργαρίτα Πιντέλα: "Κερδίστε στιγμές ευεξίας στην καθημερινότητά σας"

Μαργαρίτα Πιντέλα: "Κερδίστε στιγμέ...

Μας μιλά η ιδιοκτήτρια του Polis Ydrospa

Ποιος θα έλεγε «όχι» σε ένα ευεργετικό και αναζωογονητικό υδρομασάζ δίπλα στη θάλασσα στην περιοχή της Μαρίνας; Ποιος θα αρνιόταν ένα απολαυστικό χαμάμ ή ειδικές ασκήσεις γυμναστικής και ευεξίας στην πισίνα; Στο Polis YdroSpa της Μαργαρίτας Πιντέλα οι πρακτικές είναι πολλές, έτσι ώστε να αισθανθούμε το σώμα μας και τις δυνάμεις μας να κάνουν restart!

Όπως μάθαμε από την κ. Πιντέλα, το μεγάλο ατού των εγκαταστάσεων και της λειτουργικής φιλοσοφίας της επιχείρησης είναι η μοναδικότητα: «Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από οποιονδήποτε άλλο χώρο στην Πάτρα είναι ο συνδυασμός του υγρού στοιχείου με μασάζ και περιποιήσεις. Η θερμαινόμενη πισίνα/υδρομασάζ με την εκπληκτική θέα, τα αρώματα που σε χαλαρώνουν με την είσοδο στον χώρο, τα διάφορα είδη μασάζ και περιποιήσεων που προσφέρουμε και βέβαια η ενέργειά μας είναι τα βασικά μας προνόμια». Κατά την άποψή της: «Τέτοιες προτάσεις ευεξίας είναι συνδυασμένες με τις διακοπές. Όσοι έρχονται στον χώρο μας καταλαβαίνουν ότι αυτό το συναίσθημα που βιώνουν στις διακοπές τους μπορούν πλέον να το έχουν στην καθημερινότητά τους. Η αρωματοθεραπεία, το Hot Stones και το Gua Sha είναι τα δημοφιλέστερα θεραπευτικά προγράμματα που επιλέγονται».

Πρόσφατα το Polis Ydrospa ξεκίνησε συνεργασία με το Καλάβρυτα Canyon αναλαμβάνοντας το spa του ξενοδοχείου, ενώ είναι στα σκαριά και άλλα παρόμοια projects. Στους Πατρινούς απευθύνεται ανοικτό κάλεσμα ώστε να αφεθούν στις εξειδικευμένες υπηρεσίες του team, έτσι ώστε να χαρούν τη μέγιστη αναζωογόνηση, ξεφεύγοντας από το άγχος και την πίεση των καθημερινών υποχρεώσεων. Έμπειροι επαγγελματίες θεραπευτές εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ αναλαμβάνονται και πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις με ιατρική υπόδειξη και έγκριση.

Polis Ydrospa Ηρ. Πολυτεχνείου 116, ydrospa.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά