Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο μπλόκο των αγροτών της Αιγιάλειας παρών και ο Δήμαρχος Πατρέων

Στο μπλόκο των αγροτών της Αιγιάλειας πα...

Οι αγρότες & κτηνοτρόφοι της Αιγιάλειας ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους, στο μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, διεκδικώντας από τη κυβέρνηση, άμεσα μέτρα για τη στήριξή τους

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 7/2/2022, στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αιγιάλειας, που ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους, στο μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, διεκδικώντας, από τη κυβέρνηση, άμεσα μέτρα για τη στήριξή τους.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους στο μπλόκο, τόνισε τα εξής:

«Εκ μέρους του Δήμου Πατρέων είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στις διεκδικήσεις σας. Είμαστε δίπλα σας γιατί ο αγώνας σας είναι αγώνας και του Δήμου της Πάτρας και των κατοίκων της πόλης μας.

Ο αγώνας για να υπάρχουν καλλιέργειες, να υπάρχει αγροτική παραγωγή, να υπάρχουν τρόφιμα, είναι αγωνία και των εργαζομένων. Είναι αγωνία όλων.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, ξέρουμε ότι το δίκιο είναι με το μέρος σας και σε αυτόν τον αγώνα συμμετέχουμε. Δεν θα αφήσουμε να ξεκληριστεί η αγροτιά, η οποία μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, τους εργαζόμενους που εργάζονται σε συνθήκες δύσκολες, είναι καιρός να κάνουν κουμάντο στον τόπο μας, για μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα και να μην περνά ο ένας χρόνος μετά τον άλλον και να συνεχίζουμε να ζούμε δύσκολα. Καλή συνέχεια στον αγώνα».

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αναστασίου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις