Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ούτε μια κράτηση για το καρναβάλι στα ξενοδοχεία

Πάτρα: Ούτε μια κράτηση για το καρναβάλι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα» λέει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων περιφέρειας Πάτρας Ηλίας Μεντζελόπουλος

Τεράστιο πλήγμα είναι για τους ξενοδόχους της Πάτρας το γεγονός πως ούτε φέτος θα ζήσει η πόλη ένα «κανονικό» Καρναβάλι. Και μπορεί το ενδιαφέρον, ακόμα και από την Κύπρο, να υπάρχει, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις κρατήσεις που έχουν παγώσει. Όπως αναφέρει  χαρακτηριστικά Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων περιφέρειας Πάτρας Ηλίας Μεντζελόπουλος, «δεν υπάρχει καμία».

«Από τις αρχές Ιανουαρίου υπάρχει ένα ενδιαφέρον για κρατήσεις το τριήμερο του Καρναβαλιού, ωστόσο πλέον το θέμα έχει παγώσει από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί. Μας καλούν από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και από την Κύπρο όμως από τη στιγμή που  δεν μπορούμε να πούμε ότι θα γίνει παρέλαση, δεν προχωράνε σε κρατήσεις. Δεν υπάρχει καμία κράτηση αυτή τη στιγμή. Πολλοί έρχονται εδώ και για τον Κρυμμένο θησαυρό αλλά τώρα δεν έχει λόγο να έρθει κάποιος αν δεν γίνει το παιχνίδι και δεν πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις. Οι ξενοδόχοι την πρώτη χρονιά που δεν έγινε καρναβάλι έχασαν περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ» λέει.

Όπως εξηγεί, «μέσα σε όλα, μπορεί να μην απαγορεύονται οι μετακινήσεις, αλλά απαγορεύονται και οι σχολικές εκδρομές που είναι και αυτές μία πηγή εσόδων. Να σκεφτούμε ότι δεν γίνονται συνέδρια και εκδηλώσεις επίσης που συχνά φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία.  Επίσης έχει χαθεί και ο θρησκευτικός τουρισμός που αφορά την Πάτρα λόγω του Αγίου Ανδρέα. Μπορούμε να πούμε ότι οι ξενοδόχοι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα. Μόνο να ελπίζουμε να αντέξουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις