Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Καθυστέρησαν 18 ώρες για το δείγμα, ίσως χάθηκαν στοιχεία», λέει τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης για τις τοξικολογικές

«Καθυστέρησαν 18 ώρες για το δείγμα, ίσω...

Καταγγέλλει σοβαρά λάθη

Σοβαρά λάθη τόσο στον χρόνο λήψης, όσο και στη διαχείριση των δειγμάτων που μπορούν να επηρεάσουν ακόμη και τα αποτελέσματα καταλογίζει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Μετά τις διαρροές από τον κύκλο του κατηγορουμένου περί αρνητικών εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου, ο τεχνικός σύμβουλος που ορίστηκε από την πλευρά της κοπέλας εξηγεί στο ThessToday.gr ότι υπήρξαν απώλειες ως προς τα στοιχεία των ούρων.

Αρνητικές οι εξετάσεις της 24χρονης λέει το περιβάλλον του κατηγορούμενου

Και αυτό γιατί, το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου, η δειγματοληψία το βράδυ της Κυριακής, ενώ η παράδοση στην ανακρίτρια το πρωί της Δευτέρας. Σημειώνεται ότι τα ούρα κρατούνταν στο ψυγείο του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη σε αυτές τις 18 ώρες υπάρχει η πιθανότητα να έχουν χαθεί τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ναρκωτικές ουσίες ή το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

 «Πήραν το δείγμα μετά από 18 ώρες. Ουσιαστικά δεν θα έβγαινε θετικό το χάπι του βιασμού μετά από τόσες ώρες, αυτό ισχύει. Υπήρξαν σαφώς απώλειες στη διαχείριση των δειγμάτων», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος, ο οποίος επανέλαβε ότι ενδεχομένως θα ζητηθεί επανεξέταση των αποτελεσμάτων, αφού πρώτα δει ο ίδιος τον φάκελο που κατατέθηκε σήμερα στην ανακρίτρια.


«Θέλω να έχω εικόνα των πραγματικών αποτελεσμάτων. Αύριο το πρωί θα τα πάρει ο δικηγόρος από την ανακρίτρια. Πιθανότατα να ζητήσουμε να γίνει η επανάληψη της εξέτασης», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, υπογραμμίζοντας, επίσης, ότι «ο ορισμός του βιασμού δεν χρειάζεται να εμπεριέχει ναρκωτικές ουσίες, ακόμη και με αλκοόλ μπορεί να συμβεί. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ναρκωτικά».

Κλείνοντας, ο τεχνικός σύμβουλος επισήμανε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε από πλευράς μας για να διαλευκανθεί η υπόθεση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις