Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας για τη 17χρονη Ελένη: "Θύμα κι αυτή, μιας αθλιότητας που ζούμε καθημερινά"

Θρήνος στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας για...

"Η μνήμη της Ελένης να γίνει δύναμη για την πορεία στη ζωή" αναφέρουν οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας

Η Πατρών - Πύργου βάφτηκε ξανά με αίμα και τελυταίο θύμα η 17χρονη Ελένη. Στο τραγικό συμβάν αναφέρονται οι εργαζόμενοι του Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας στο οποίο μεταφέρθηκε η 17χρονη, κόρη συναδέλφου τους, αναδεικνύοντας την τραγική έλλειψη ασφάλειας στον συγκεκριμένο δρόμο.

Για το τραγικό συμβάν του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου
Εμείς οι υγειονομικοί, έχουμε μάθει να πορευόμαστε με λίγες χαρές και περισσότερες λύπες στη ζωή μας.
Η καθημερινή μάχη με την αρρώστια και το θάνατο, μας έχει κάνει να φαντάζουμε στον υπόλοιπο κόσμο σαν άτρωτοι, σκληροί και ανθεκτικοί. Κι ίσως, εν πολλοίς, να είναι κι έτσι.
Αυτό όμως που δε φαίνεται να γίνεται ανεκτό, είναι η αντιμετώπιση, και μάλιστα στη βάρδιά μας, καταστάσεων που ζήσαμε το Σάββατο 28 Γενάρη με την Ελένη και την Αγγελική.
Ανθρώπων που λογίζονται μέλη της οικογένειάς μας, του σπιτιού μας∙ που κατοικοεδρεύουμε εκεί τις περισσότερες ώρες της καθημερινότητάς μας.
Και μάλιστα, όταν πρέπει να κάνουμε –όπως κάνουμε με όλους- τα πάντα για να σωθούν και να γυρίσουν γρήγορα κοντά μας υγιείς.
Αποχαιρετίσαμε χτες, την Ελένη, την κόρη της συναδέλφισσας και φίλης, νοσηλεύτριας Αγγελικής και του Κώστα. Αδελφής του Αλέξανδρου και του Ανδρέα.
Με την Ελένη, δεν τα καταφέραμε. Είχαν δυστυχώς κριθεί τα πράγματα όταν την έφεραν στο Κέντρο Υγείας.
Θύμα κι αυτή, μιας αθλιότητας που ζούμε καθημερινά, 40 χρόνια τώρα, σε μια Εθνική Οδό, νεκροταφείο πολλών -και μάλιστα νέων- ανθρώπων.
Μια Εθνική Οδός, που θα είχε ανακατασκευαστεί με ασφάλεια πολλά χρόνια τώρα, αν δεν αποτελούσε πεδίο αδιαφορίας της Πολιτείας, φιλέτο κερδοφορίας για ολίγους, και παρατεταμένης αμνησίας από τη μεριά των πολλών, λίγο μετά από κάθε κακό συμβάν.
Κουραστήκαμε να αντιμετωπίζουμε ξαφνικούς και τραγικούς θανάτους, αναπηρίες και οικογενειακά δράματα που θα μπορούσαν να μη συμβούν. Πόσο μάλλον δικών μας ανθρώπων, νέων ανθρώπων.
Η οικογένεια του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας, οι φίλοι και φίλες, οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες της Αγγελικής, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο της οικογένειας.
Η μνήμη της Ελένης να γίνει δύναμη για την πορεία στη ζωή.
Η Αγγελική μας να επιστρέψει σύντομα και υγιής στην οικογένειά της, δίπλα στα παιδιά της, το σύντροφό της, τον αδελφό της, τους γονείς της και να συνεχίσει να προσφέρει με τη ζέση που το κανε μέχρι τώρα.
Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας
Δευτέρα 31/1/2022

 

Απίστευτη τραγωδία στην Πατρών Πύργου - Νεκρή 17χρονη - Τραυματίας η μητέρα της -ΦΩΤΟ

Θρήνος για την 17χρονη Ελένη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κάτω Αχαϊα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις