Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έφτασε στην Πάτρα με νέο campus!

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έφτασε στην Πά...

Στην οδό Ερμού 78

Το Mητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο ιδιωτικό Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, άνοιξε τον φετινό Σεπτέμβριο τις πόρτες του στη Δυτική Ελλάδα προσθέτοντας στο δυναμικό του το 8ο κατά σειρά campus του στο κέντρο της πόλης της Πάτρας. Στην οδό Ερμού 78, σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο διεθνών προδιαγραφών φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα Διεθνές Πανεπιστημιακό Κέντρο για όλη την ευρύτερη περιοχή.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διαλέξεων, αμφιθέατρο, υπερσύγχρονα εργαστήρια και βιβλιοθήκη με πλήθος τίτλων, αλλά και χώρους αναψυχής, προσφέροντας έτσι ένα μοναδικό εκπαιδευτικό περιβάλλον στα πρότυπα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού. Εδώ οι φοιτητές θα λάβουν την γνώση και τις περγαμηνές της πλέον ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με 6 κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια προσφέροντας πάνω από 70 Bachelors, Masters, Διδακτορικά και περισσότερες από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις. Διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο σε 10 Σχολές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας.

Άλλωστε, μιλάμε για το μοναδικό Κολλέγιο στην χώρα μας που ανήκει στο Διεθνές Δίκτυο Πανεπιστημίων Compostella Group of Universities. Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Υγείας, Τουρισμού, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών, Αθλητισμού, Ναυτιλίας, Αρχιτεκτονικής και Επιστημών Μηχανικών, Πολιτισμού, Νομικής χτίζουν το μέλλον των επαγγελματιών του αύριο. Τα πτυχία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται το Oxford Brookes University με έδρα την Οξφόρδη – την παγκόσμια μητρόπολη των πανεπιστημιακών Σπουδών- που είναι το Νο1 σύγχρονο Πανεπιστήμιο στη Μεγάλη Βρετανία, βάσει του Διεθνούς Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων (QS Ranking 2021, Top 50 under 50).

Επιπλέον, κατέχει τη 2η θέση στη Μ. Βρετανία και την 14η στον κόσμο, στο επιστημονικό πεδίο του Τουρισμού. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται επίσης με το κορυφαίο αμερικάνικο ερευνητικό πανεπιστήμιο University of Arizona - που συγκαταλλέγεται στα 100 καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο, σύμφωνα με το U.S. News and World Report και έχει λάβει μέρος σε κάθε πλανητική αποστολή της NASA - αλλά και με τέσσερα ακόμη διακεκριμένα Πανεπιστήμια από την Μ.Βρετανία και την Ευρώπη.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι επιπλέον το Νο1 ελληνικό ιδιωτικό Κολλέγιο στη Διεθνή Κατάταξη Πανεπιστημίων, Webometrics Ranking of World Universities. Συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ιδιωτικών Κολλεγίων της χώρας μας, ξεχώρισε μετά από αξιολόγηση που βασίστηκε σε αντικειμενικές μετρήσεις αξιόπιστων δεικτών, όπως η Αριστεία, η Επιστημονική Εξωστρέφεια, η Παρουσία και η Απήχηση στην επιστημονική κοινότητα. Στη 40χρονη διαδρομή του τα πολυάριθμα βραβεία διαδέχονται το ένα το άλλο.

Μητροπολιτικό Κολλέγιο Ερμού 78, mitropolitiko.edu.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά