Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή street artists στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας - ArtWalk 7

Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή street art...

Το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης είναι «Άλλαξε την πόλη!» - Έως την 1η Μαρτίου 2022 η προθεσμία για την υποβολή των συμμετοχών

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του 6ου Διεθνoύς Street Art Festival Πάτρας - ArtWalk, η Art in Progress απευθύνει και φέτος ανοιχτό κάλεσμα (open call) σε street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας - ArtWalk 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα Απριλίου, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2022 στην Πάτρα.

«Άλλαξε την πόλη!», με αυτό το σύνθημα η Art in Progress προσκαλεί street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτίρια της Πάτρας.

Στόχος του 7ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας - ArtWalk 7 είναι η σύγχρονη εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 1 έως 5 θεματικές ενότητες και να στείλουν από 1 έως 2 προσχέδια για κάθε διαφορετική θεματική ενότητα που έχουν επιλέξει.

Οι θεματικές ενότητες αφορούν σημαντικές επετείους ιστορικών γεγονότων, γεγονότων της ποπ κουλτούρας, επετείους γεννήσεων και θανάτων προσωπικοτήτων που στιγμάτισαν τη διεθνή ιστορία, καθώς και ελεύθερο θέμα.

Οι θεματικές ενότητες βρίσκονται αναλυτικά στη φόρμα του ανοιχτού καλέσματος.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους ηλεκτρονικά, έως και την Τρίτη 1η Μαρτίου 2022 (23:59 EET/ UTC+2), μέσω του site και των social media της Art in Progress.

Τα αποτελέσματα του Open Call θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2022.

Την αίτηση για το open call των καλλιτεχνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://forms.gle/r3tGNg9q7bJdi2G86

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε:

στην ιστοσελίδα www.artinprogress.eu,

στο Facebook (Art In Progress) (ArtWalk) ή

το instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture