Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακόμη μία υπόθεση ομαδικού βιασμού 20χρονης: Ποινική δίωξη σε δύο νεαρούς, τι καταγγέλλει το θύμα

Ακόμη μία υπόθεση ομαδικού βιασμού 20χρο...

Στο Βόλο

Ακόμη μία υπόθεση ομαδικού βιασμού ερευνάται από τη Δικαιοσύνη, με μια 20χρονη κοπέλα να έχει ήδη καταγγείλει το βιασμό της, καταθέτοντας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η νεαρή είχε αναφερθεί στο περιστατικό μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook - ήδη από το καλοκαρί - αποκαλύπτοντας πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε ερημική τοποθεσία στον Βόλο.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν.

Η 20χρονη ανέφερε πως είχε βγει για να διασκεδάσει με μία φίλη της και δύο αγόρια. Όταν η φίλη αποχώρησε για το σπίτι της, εκείνη δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο σπίτι της οι δύο νεαροί.

Οι άνδρες, ωστόσο, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν. Στην απολογία τους, οι φερομένοι ως δράστες του ομαδικού βιασμού υποστήριξαν οτι γνώρισαν τις κοπέλες μέσω Instagram και κανόνισαν μαζί τους να συναντηθούν στον Βόλο.

Το πρώτο ραντεβού πήγε καλά κι έτσι κανόνισαν να ξαναβρεθούν. Μετά το δεύτερο ραντεβού η μία από τις δύο κοπέλες (και συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα) επιβιβάστηκε στο ΙΧ όχημά τους και οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε ερημικό μέρος για να πάιξουν «Θάρρος ή Αλήθεια».

Επειδή εκείνη έχασε στη επιλογή «θάρρος» έπρεπε να βγάλει τη μπλούζα της, ενώ, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίστηκαν στην απολογία τους, εκείνη, στη συνέχεια, συνευρέθηκε ερωτικά και με τους δύο, αλλά μόνο με τη συναίνεσή της.

Οι νεαροί, ωστόσο, δεν κατόρθωσαν να πείσουν τις Αρχές, και εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινό.

Αφέθηκαν, παρόλα αυτά, ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της μη εξόδου από τη χώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις