Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δέχεται απειλές για τη ζωή της

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δέχετα...

Φως στην υπόθεση αναμένονται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Απειλές για τη ζωή της φαίνεται ότι δέχεται η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, το οποίο διεξαγόταν σε σουίτα ξενοδοχείου.

"Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται" δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega ο εργοδότης της νεαρής κοπέλας.

 "Το να προστατεύσει τον εαυτό της, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της" πρόσθεσε.

Η κοπέλα που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατονομάσει δύο από τα άτομα που την παρέσυραν κι πήραν μέρος στον ομαδικό βιασμό της, τονίζει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των δραστών και ευελπιστεί να χυθεί άπλετο φως σε ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας, που όπως λέει κρύβεται πίσω από τον δικό της εφιάλτη, με συμμετοχή ακόμα και επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή κοπέλα καλείται να ξανασταθεί στα πόδια της, μετά από τα τόσα χτυπήματα της μοίρας που έχει δεχτεί, αφού αν και σε τόσο μικρή ηλικία, έχει βιώσει τον θάνατο των γονιών της και του συντρόφου της.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, ενώ είχε συλληφθεί και ένας 27χρονος, ο οποίος, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος.

Το χρονικό της φρίκης
Η 24χρονη είχε απευθυνθεί στις 2 Ιανουαρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κατήγγειλε τον εις βάρος της βιασμό. Κατόπιν αυτού ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκε κατηγορία για τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς τη συναίνεση της παθούσας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στον ανακριτή. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος -που απολογούμενος αρνήθηκε την πράξη- είχε αφεθεί ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Από τις έως τώρα καταθέσεις της καταγγέλλουσας, τόσο στην Ασφάλεια όσο και στις Ανακριτικές Αρχές, φαίνεται να προκύπτει ότι η ίδια πήγε στο πάρτι μαζί με μια φίλη της, ανταποκρινόμενη σε σχετικό κάλεσμα γνωστού της. Η ίδια φαίνεται να κατήγγειλε τρία πρόσωπα (τον 27χρονο κι άλλα δύο), ενώ στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον ανακριτή φέρεται να αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο.

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί, αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο και να ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτερη πράξη.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις