Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari: Τι έλεγε η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδελφό της Τζώρτζη

Θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari: Τι έλεγε ...

Ο αδελφός της έχασε αναπάντεχα τη ζωή του σε τροχαίο στη Βάρη

Η Κατερίνα Μονογυιού, το 2020, είχε μιλήσει για τον αδελφό της Τζώρτζη Μονογυιό, για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι πριν από μερικά χρόνια. Ο αδελφός της έχασε αναπάντεχα τη ζωή του σε τροχαίο στη Βάρη, το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου.

Φοβερό τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού-ΒΙΝΤΕΟ

Ο λόγος για τον Τζώρτζη Μονογυιό από το «The Wall» που προβλήθηκε το 2003. Ο ίδιος μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι». 

Στην ίδια εκπομπή, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ δήλωσε πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

«Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανά τύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς» δήλωσε συγκινημένη και συνέχισε: «Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις