Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου - Κ. Μάρκου: Ο κλάδος του λιανεμπορίου βάλλεται από παντού

Σία Αναγνωστοπούλου - Κ. Μάρκου: Ο κλάδο...

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν αναφορά για το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας για άμεση εφαρμογή συνταγογράφησης των τεστ PCR σε όλους

Κοινοβουλευτική αναφορά προς τους  Υπουργούς Υγείας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσαν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου σχετικά με επιστολές του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας με τις οποίες ζητά να την άμεση εφαρμογή συνταγογράφησης των τεστ PCR σε όλους αλλά και την άμεση στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης απέναντι στις αυξημένες τιμές ενέργειας και στο κύμα ακρίβειας.

Μπροστά στην νέα μετάλλαξη και τα νέα μέτρα πρέπει για ακόμα μια φορά ο εμπορικός κόσμος να αντιμετωπίσει μόνος του όλο αυτό το χάος και τα υπερβάλλοντα έξοδα. Δύο χρόνια τώρα πληρώνουν από το υστέρημα τους δεκάδες ευρώ για μάσκες, αντισηπτικά, rapid test και μοριακά τεστ χωρίς να έχουν καμία βοήθεια από το κράτος, το οποίο στηρίζουν με τους φόρους και τις εισφορές τους.

Ο κλάδος του λιανεμπορίου βάλλεται από παντού. Η οικονομική αδυναμία των χιλιάδων Εμπόρων και αυτοαπασχολούμενων να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα απαραίτητα ύστερα από τα καταστροφικά lockdown και τα αποτυχημένα ημίμετρα των "click" σε συνδυασμό με το κύμα ακρίβειας και τις αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας προοιωνίζουν ένα εφιαλτικό μέλλον.

Η Πολιτεία και τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν να στηρίξουν και να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των μικρομεσαίων εμπόρων και επιχειρηματιών προκειμένου να επιβιώσουν οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας σε αυτές, τονίζεται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις