Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέλη της Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Αχαΐας βρέθηκαν κοντά στο Σύλλογο «Φλόγα»

Μέλη της Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Αχαΐ...

Πρόσφεραν την παραμονή των Χριστουγέννων διάφορα τρόφιμα για την ενίσχυση των οικογενειών της Φλόγας που τα έχουν ανάγκη

Το Παράρτημα Ν. Αχαΐας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», εκφράζει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες στα μέλη της Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Αχαΐας που τη δύσκολη αυτή περίοδο βρέθηκαν κοντά στο Σύλλογο.

Ειδικότερα, τις παραμονές των Χριστουγέννων ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης, επισκέφτηκε τα γραφεία της Φλόγας στην οδό Φιλοποίμενος μαζί με τα μέλη της παράταξης, Ιωάννα Καράπαππα, Γιάννη Πετρόπουλο, Δημήτρη Κατσιμίχα και Θεόδωρο Βλαχάκη και πρόσφεραν διάφορα τρόφιμα για την ενίσχυση των οικογενειών μας που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για το πολύπλευρο έργο της «Φλόγας» και δήλωσαν εθελοντές να το ενισχύσουν με όποιο τρόπο μπορούν.  

Την αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ υποδέχτηκαν, στο γραφείο της «ΦΛΟΓΑΣ», οι κυρίες του Συλλόγου, Αγγελική Ζαφείρη, Ράνια Σπυροπούλου, Μαρίνα Ριζογιάννη και Φωτεινή Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις