Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νάσος Ηλιόπουλος: Να δοθεί άδεια ειδικού σκοπού στους γονείς μαθητών που νοσούν

Νάσος Ηλιόπουλος: Να δοθεί άδεια ειδικού...

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει συνειδητά πολιτική ανοσίας της αγέλης

Να χορηγήσει άμεσα άδεια ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς, των οποίων τα παιδιά νοσούν, καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

«Παρά το πρωτοφανές μπάχαλο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων, με ελλείψεις ακόμα και στα self test, ήδη έχουν καταγραφεί πάνω από 15.000 κρούσματα σε μαθητές και μαθήτριες», τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος, ενώ σημειώνει ότι «οι γονείς τους θα πάνε κανονικά στην εργασία τους, με κίνδυνο ακραίας διασποράς του ιού, αφού η κυβέρνηση αρνείται να προβλέψει άδεια ειδικού σκοπού».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι εφαρμόζει συνειδητά πολιτική ανοσίας της αγέλης, καταλήγει: «είναι απαραίτητη η χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς, τόσο για την προστασία των παιδιών που νοσούν, όσο και για τον περιορισμό της διασποράς».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Παρά το πρωτοφανές μπάχαλο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων, με ελλείψεις ακόμα και στα self test, ήδη έχουν καταγραφεί πάνω από 15.000 κρούσματα σε μαθητές και μαθήτριες.

Οι γονείς τους όμως θα πάνε κανονικά στην εργασία τους με κίνδυνο ακραίας διασποράς του ιού, αφού η κυβέρνηση αρνείται να προβλέψει άδεια ειδικού σκοπού.

Άλλη μία απόδειξη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει συνειδητά πολιτική ανοσίας της αγέλης.

Είναι απαραίτητη η χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς τόσο για την προστασία των παιδιών που νοσούν, όσο και για τον περιορισμό της διασποράς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις