Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον γιο του Κυριάκ...

Αναρτήσεις λογαριασμών στα social media έκαναν λόγο για εκδρομή του ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα

Στα ύψη η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπόλιτευσης με αφορμή τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο και το αν έσπασε την καραντίνα πηγαίνοντας εκδρομή ενώ είχε βρεθεί θετικός στο κορωνοϊό. Η κόντρα ξεκίνησε με μια οργισμένη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με αναρτήσεις λογαριασμών στα social media και ακολούθησε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανάξια σχολιασμού» χαρακτηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την «ανακοίνωση πανικού», όπως την χαρακτηρίζει, που εκδόθηκε από τη ΝΔ. Από την Κουμουνδούρου κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς», ενώ κάνει λόγο και για την απόδραση του πρωθυπουργού στην Ήπειρο, αναφέροντας ότι «έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Πρώτα απ/ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη. Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού. Η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω. Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο. Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί  ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό.

 

ΝΔ: Άθλιος πόλεμος λάσπης των υπογείων της Κουμουνδούρου

Νωρίτερα την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, μία ανακοίνωση σε οργισμένους τόνους έστειλε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε αναρτήσεις στα social media χρηστών, που υποστήριξαν ότι, ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, ενώ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, παραβίασε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πήγε εκδρομή. Στην ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο καταλογίζει «άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού». Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί «τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» για «κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις