Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με κορωνοϊό και ο Χάρης Βαρθακούρης – Τι θα γίνει με τον τελικό του «Just the 2 of Us»

Με κορωνοϊό και ο Χάρης Βαρθακούρης – Τι...

Με ανάρτησή του έκανε γνωστό πως νοσεί με κορωνοϊό

Από κορωνοιό νοσεί και ο Χάρης Βαρθακούρης, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω instagram. Με μια ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης γνωστοποίησε πως είναι θετικός στον ιό.

Ο τραγουδιστής χθες ξύπνησε με βήχα και για αυτό υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ που βγήκε τελικά θετικό. Σήμερα τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει έγιναν εντονότερα, αφού έχει πυρετό, πόνο στα κόκκαλα, βήχα, καταρροή.

 
Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως δεν θα βρεθεί στον τελικό του «Just the 2 uf us» και τη θέση του δίπλα στη φιναλίστ Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα πάρει κάποιος άλλος τραγουδιστής. Αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Stan.

Η Άννα Μαρία έχει υποβληθεί ήδη σε test το οποίο βγήκε αρνητικό, όμως θα κάνει και άλλο και στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι άλλο, ο Τζέιμς Καφετζής με το ταίρι του θα πάρουν τη θέση τους, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η ανάρτηση
Υπό κανονικές συνθήκες το Σάββατο θα βλέπατε την Άννα Μαρία κι εμένα να κερδίζουμε το @j2us_gr .
Το σύμπαν όμως είχε άλλα σχέδια.
Εχθές ξύπνησα με βήχα κ φωνή Βασίλη Καρρά πριν πιει τον καφέ του, έκανα αμέσως μοριακό τεστ κ μερικές ώρες αργότερα έμαθα ότι είμαι θετικός!

Είμαι ένα από τα 21.567 χθεσινά κρούσματα ?

Κανονικά εμβολιασμένος, με αρνητικό μοριακό την Παρασκευή, αρνητικό rapid το Σάββατο, αρνητικό κ τη Δευτέρα (ακριβώς πριν την πρόβα μας), δεν βγαίνω απ’το σπίτι παρά μόνο για τις υποχρεώσεις του Just, άντε να πάω κάνα σούπερ μάρκετ, πάντα με μάσκα, ωστόσο την πάτησα.
Βέβαια, τα Σάββατα, δεκάδες κόσμου ερχόμαστε σε επαφή στο πλατό.
Είναι θέμα χρόνου ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να την πατήσουμε.
Πιο ατυχές timing να νοσήσω όμως, δεν γινόταν!

Έχουμε κάνει τόση δουλειά, κόπο κ τρέξιμο με την Άννα Μαρία για να φτάσουμε θριαμβευτικά στον τελικό, κι εγώ δεν θα απολαύσω τους καρπούς αυτής της προσπάθειας. Ήμασταν ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ στην πρόβα προχθές, που μόλις τελειώσαμε είπα στην Άννα Μαρία ότι αυτός ο τελικός όχι μόνο είναι δικός μας αλλά θα τον κερδίσουμε χαλαρά και με διαφορά.

Δυστυχώς βιάστηκα, η υπεροψία μου τιμωρήθηκε.
Τώρα θα δω τον τελικό «καραντίνα” σε ένα κρεβάτι, έχοντας για παρέα φάρμακα και οξύμετρα, και την Άννα Μαρία, άθελά της, να με “απατά” με άλλον παρτενέρ της τελευταίας στιγμής και να λένε αυτά που ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ θέλαμε να σας πούμε παρέα.
Είχαμε ετοιμάσει τόσες ωραίες πρώτες, δεύτερες, τρίτες, ψηλές, χαμηλές, τόσες φωνές που, κακά τα ψέματα, μόνο το δικό μας ζευγάρι μπορεί να κάνει και τα κρατήσαμε για το τέλος και, γαμώτο, δεν θα τα ακούσετε ποτέ.

Ωστόσο επειδή η παρτενέρ μου έχει μοχθήσει ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ υπερβολικά αυτούς τους 3 μήνες, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,
Ελλάδα και Κύπρος, ψηφίστε την.
Ακόμα κι αν δεν ακουστούν αυτά που ετοιμάσαμε, όπως τα ετοιμάσαμε.
Ψηφίστε σαν να ακούσατε αυτό που υποθέτετε ότι θα ακούγατε αν συμμετείχα κανονικά ?
Να είστε καλά ??

Χρόνια πολλά σε όλους...
ΜΕ ΥΓΕΙΑ❤️

ΥΓ. Μπορεί να έχω πυρετό, πόνο στα κόκκαλα, βήχα, καταρροή, αλλά, κυρίες & κύριοι, μέχρι στιγμης τουλάχιστον ΕΧΩ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΜΟΥ και απολαμβάνω το φαγητάκι μου. Κάτι είναι κι αυτό ?

ΥΓ2. Τη μετάλλαξη Όμικρον δεν την ανιχνεύουν εύκολα τα rapid test. Το νου σας!

#varthakouris

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight