Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Εκπληκτική η Ελένη Κοκκίδου ως η "Γυναίκα της Πάτρας" - Την παράσταση είδαν κοντά 400 θεατές

Εκπληκτική η Ελένη Κοκκίδου ως η "Γ...

Στο Πάνθεον στην Πάτρα τη Δευτέρα 27/12/2021 - Θα ξαναέρθει την Κυριακή 9/1/2022

Εντυπωσιακή ήταν και πάλι η εκλεκτή ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου ως η «Γυναίκα της Πάτρας» στον συγκλονιστικό μονόλογο του Γιώργου Χρονά, μία παράσταση που ξανανέβηκε, και την Δευτέρα 27/12/2021 στις 19.30 παρουσιάστηκε στο θέατρο Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη στην Πάτρα.

Όπως μάθαμε, την παράσταση παρακολούθησαν κοντά στους 400 θεατές, μία ιδιαίτερα ικανοποιητική προσέλευση δεδομένων των νέων συνθηκών που δημιουργεί η μετάλλαξη όμικρον. Μάλιστα αναμένεται η παράσταση να ξαναέρθει στο Πάνθεον το πρώτο δεκαήμερο της καινούριας χρονιάς και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 ώστε να την δουν και οι θεατρόφιλοι που δεν τα κατάφεραν.

Να θυμίσουμε πως στο Πάνθεον τηρούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του covid 19 και επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης.

Η Ελένη Κοκκίδου, η αγαπημένη Βούλα του σήριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που είχε προ 10 ετών πρωτουποδυθεί την πόρνη Πανωραία του θεατρικού μονόλογου του Γιώργου Χρονά, είναι πραγματικά συγκλονιστική σ’ ένα ρόλο που την έχει καθορίσει θεατρικά και της έχει χαρίσει και βραβεία. Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις, από τη λύπη στη χαρά, από τα δάκρυα στο γέλιο, από τον πόνο στην οργή & από την ένταση στη σιωπή, ισορροπούν αρμονικά στο έργο δημιουργώντας μια εκρηκτική παράσταση.

Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι της Λένας Κιτσοπούλου, τα σκηνικά – κοστούμια της Ελένης Βαρδαβά ενώ η παραγωγή είναι των Θεατρικών Επιχειρήσεων Τάγαρη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture