Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανάστατοι οι συγγενείς ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο γηροκομείο με τα κρούσματα covid μετά τους 11 θανάτους

Πάτρα: Ανάστατοι οι συγγενείς ηλικιωμένω...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς σκέπτονται να καταφύγουν στη δικαιοσύνη

Ο κατάλογος των θυμάτων σε ιδιωτικό γηροκομείο της Πάτρας, ανεβαίνει διαρκώς. Μια ακόμη ηλικιωμένη έρχεται να προστεθεί στα θύματα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 11, καθώς πριν λίγες ημέρες, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαίας, Χαράλαμπος Μπονάνος, είχε ανακοινώσει επίσημα τα πρώτα 10.

Πρόκειται για ηλικιωμένη, η οποία είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ έχασε τη μάχη το βράδυ των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για την Δήμητρα Χρυσανθοπούλου, μητέρα της γνωστής γιατρού, Αθηνάς Χρυσανθοπούλου, η οποία σε ανάρτηση της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, άφησε αιχμές κατά του ιδιωτικού γηροκομείου, αναφέροντας: «Με ενημέρωσαν ότι βγήκε θετική στις 7 Δεκεμβρίου, αλλά μου έλεγαν ότι είναι καλά. Όταν πληροφορήθηκα το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ότι είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο, κατόπιν δικής μου πίεσης, τους είπα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και εργάζομαι. Κατάφερε να φτάσει Σάββατο στις 10 το βράδυ και Σάββατο 25.12 κατέληξε στις 10 το βράδυ».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Γνώμη, στους συγγενείς των ηλικιωμένων που βρίσκονται στο εν λόγω γηροκομείο επικρατεί αναστάτωση, καθώς υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο αριθμός των απωλειών είναι μεγαλύτερος και οι αιτίες θανάτου, έχουν αποδοθεί σε άλλα αίτια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σε εξέλιξη κινήσεις ανάμεσα σε συγγενείς θυμάτων, που δεν αποκλείεται να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την πλήρη διερεύνηση των αιτίων, αλλά και των όρων λειτουργίας του γηροκομείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις