Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Folli Follie: Καλωσορίζει την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου με μία νότα λάμψης!

Folli Follie: Καλωσορίζει την πιο λαμπερ...

Φέτος τα Χριστούγεννα ανακαλύψτε τις ξεχωριστές προτάσεις δώρων του διεθνούς ελληνικού label μέσα από μεγάλη ποικιλία συλλογών κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με το ξεχωριστό γούρι κόσμημα, Lucky Charm For Love. Ένα μοναδικά σχεδιασμένο σύμβολο καλοτυχίας και αγάπης για τη νέα χρονιά. Κομψό και πρωτότυπο, το ασημένιο γούρι 925° εμπνέεται από την αγάπη, η οποία αποτυπώνεται ευφάνταστα σε μια καρδιά, ένα αφαιρετικό μοτίφ από την ιδιαίτερη ένωση του αριθμού «22». Η καρδιά διακοσμείται από ένα μικρό ματάκι. Το γούρι διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, ασημί και συνδυασμό ασημί με κίτρινη επιχρύσωση 18Κ με μαύρο κορδόνι. 

Αναδείξτε την πιο κομψή και θηλυκή πλευρά σας με τα κοσμήματα των συλλογών The Simple Reflection και The Chain Addiction. Μοντέρνες δημιουργίες από κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια σας προ(σ)καλούν να δείτε την κάθε στιγμή της ημέρας λίγο διαφορετικά… με περισσότερη λάμψη και διάθεση για μόδα! 

Οι ξεχωριστές προτάσεις δώρων, όμως, δεν τελειώνουν εδώ από τη Folli Follie! Επιλέξτε το αγαπημένο σας ρολόι ανάμεσα από τις casual chic συλλογές ρολογιών, All Time, Drive Me και Think Tank. Παράλληλα, γνωρίστε τις εντυπωσιακές συλλογές από τσάντες Square It και Boho Flair ή επενδύστε σε ένα μοναδικό κομμάτι από τις συλλογές αξεσουάρ Essential Street και Metropolitan Fab στην δική σας αγαπημένη απόχρωση. 

Αναζητήστε τις μοναδικές προτάσεις δώρων της Folli Follie για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα ομώνυμα καταστήματα και online.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View