Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απαντά πότε θα δείξει το πρόσωπό της χωρίς μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απαντά πότε θα δείξε...

Η στήριξη του κόσμου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να αυξάνει τους διαδικτυακούς της φίλους, έχοντας ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο μια νέα επικοινωνία. Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι τίποτα δεν είναι ίδιο στην καθημερινότητά της, με την ίδια ωστόσο να μιλά συχνά για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο μαζί με όλα τα μηνύματα δύναμης και συμπαράστασης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά έκανε το δικό της Q+A στο instagram ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να στείλουν τις ερωτήσεις τους για να τις απαντήσει.

«Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου; Σε αγαπάμε», ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία στη συνέχεια απάντησε: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη».

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε από το ταξίδι της στο Παρίσι έχοντας δίπλα της την Αννίτα Ναθαναήλ η οποία την στηρίζει στον δύσκολο αγώνα της.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και φθορές, που δυστυχώς πίσω από τη μάσκα εσείς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε… είναι πιο δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι πιο ωμοί. Ακόμη και με την σκληρή αλήθεια η Ιωάννα είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει», δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις