Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η παράσταση καραγκιόζη «Τα Μπαλωμένα Χριστούγεννα» στο γειτονικό Αίγιο

Η παράσταση καραγκιόζη «Τα Μπαλωμένα Χρι...

Την Πέμπτη 23/12/2021 στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στις 18.00

Ο γνωστός Πατρινός καραγκιοζοπαίχτης και εικαστικός Κώστας Μακρής, μέσα από μια πορεία 40 χρόνων στον χώρο του Θεάτρου Σκιών, καταφέρνει να παρουσιάζει παραγωγές που ψυχαγωγούν και προβληματίζουν μικρούς και μεγάλους.

«Τα Mπαλωμένα Χριστούγεννα» που θα παρακολουθήσει το κοινό την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, προπαραμονή των Χριστουγέννων, στις 6 μ.μ. στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, είναι μια μοναδική παράσταση με γιγαντοφιγούρες που θα συναρπάσει τους θεατές κάθε ηλικίας καθώς πληθώρα από τις κλασσικές ατάκες του μπερντέ και οπτικοακουστικά εφέ θα δώσουν άλλη διάσταση στο λευκό πανί.

Περίληψη έργου:

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν στην πόλη και όλοι τα περιμένουν με μεγάλη χαρά. Ο Καραγκιόζης και η οικογένεια του ετοιμάζονται να υποδεχτούν στην παράγκα τους όλη την παρέα του μπερντέ, για να γιορτάσουν την μεγάλη ημέρα, ώσπου ξαφνικά όλοι πετάγονται από έναν μεγάλο θόρυβο. Ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται στο έδαφος με σπασμένο πόδι αφού κάποιοι ζαβολιάρηδες καλικάντζαροι που έχουν πλημμυρίσει την πόλη, τον έριξαν από το έλκηθρο του. Τι θα γίνει τελικά με το μοίρασμα των δώρων; Θα καταφέρει ο Καραγκιόζης και οι υπόλοιποι ήρωες μας να αποκρούσουν την απειλή των καλικάντζαρων που έχουν παρουσιαστεί παντού;

Ελάτε να βοηθήσετε τον λαϊκό μας ήρωα στην δύσκολη αποστολή του και να απολαύσετε μια υπεροχή κωμωδία από τον καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Μακρή, γεμάτη γέλιο, μουσική και υπέροχους ρυθμούς από τα κρουστά του Άκη Χατζημικέ.

*Η παράσταση δίνεται στο πλαίσιο των δράσεων του φετινού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στο Αίγιο, που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture