Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίρεται η ασυλία του Νίκου Παππά για τους μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη

Αίρεται η ασυλία του Νίκου Παππά για του...

Yπερψήφισαν 175 βουλευτές

Την άρση της ασυλίας του πρώην Υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά αποφάσισε η Βουλή για το «perouka gate». Συγκεκριμένα, σε σύνολο παρόντων υπερψήφισαν 175 βουλευτές, καταψήφισαν 101 ενώ βρέθηκε και ένα παρών.

Από την πλευρά του ο κ. Παππάς μιλώντας από το βήμα της Βουλής υπερασπίστηκε τον αυτό του και μάλιστα προειδοποίησε ότι στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει 40 έδρες λιγότερες και άρα δεν θα έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Σύμφωνα με τον ίδιο η κατηγορία για την οποία εγκαλείται είναι ότι υπερασπίστηκε τον εαυτό του και κατήγγειλε μια απαράδεκτη πρακτική «Θα πρέπει και σας το λέω ευθαρσώς να προσέχετε για το προηγούμενο που διαμορφώνετε με την ψήφο σας. Δεν είναι σταθερές και αέναες οι πλειοψηφίες», προειδοποίησε ο κ. Παππάς και μάλιστα τόνισε ότι αυτές οι πρακτικές θα συνεχιστούν και ενδεχομένως να έχουν ως στόχο βουλευτές άλλων πτερύγων.

Σχετικά με την ουσία της υπόθεσης υπενθύμισε ότι στην Αμερική δημοσιογράφοι είχαν μεταμφιεστεί και παρακολουθούσαν μέλη της ελληνικής κυβέρνησης. «Επιχείρησαν να ντύσουν τις παραδημοσιογραφικές τους πρακτικές σε κάποιου είδους δημοσιογραφία που δεν αποδέχθηκαν όμως οι εργοδότες τους και οι συνάδελφοι τους. Ακόμα και σήμερα τα ΜΜΕ αποκαλούν την υπόθεση αυτή ως perouka gate. Εγώ δεν φορούσα περούκα. Εμείς δεν μεταμφιεζόμαστε. Κάνουμε την αντιπαράθεσή μας ανοικτά», σημείωσε ο πρώην Υπουργός.

Πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις