Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" συμπαραστέκεται στην Άννα Μαστοράκου

Η παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" συμ...

Το να βιαιοπραγεί κάποιος απέναντι σε έναν αναγνωρισμένο και καταξιωμένο επιστήμονα, με σημαντική προσφορά στον χώρο του και στην κοινωνία, είναι κάτι που θυμίζει Μεσαίωνα

Την συμπαράσταση της στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου εξέφρασε με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Πάτρα Ενωμένη με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδημάτο.

Η ανακοίνωση έχιε ως εξής:

Ως παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και σεβόμενοι την επιστημονική γνώση και τους επιστήμονες, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι συμπαραστεκόμαστε πλήρως στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου στο περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας που της ασκήθηκε το περασμένο Σάββατο από ομάδα… «αντιεμβολιαστών» και καταγγέλλουμε, ταυτόχρονα, κάθε παρόμοια πράξη ασέβειας και βίας που προσβάλει την Επιστήμη, τη Δημοκρατία και, πάνω από όλα, την ίδια την Κοινωνία μας.

Πρόκειται για ενέργειες ανεπίτρεπτες, αήθεις, ντροπιαστικές και ακατανόητες, οι οποίες προσβάλουν τον ίδιον τον Πολιτισμό.

Το να βιαιοπραγεί κάποιος απέναντι σε έναν αναγνωρισμένο και καταξιωμένο επιστήμονα, με σημαντική προσφορά και στον χώρο του, αλλά και στην κοινωνία μας, είναι κάτι που θυμίζει Μεσαίωνα, Ιερά Εξέταση και κυνήγι μαγισσών.

Επιτέλους, πρέπει να το συνειδητοποιήσουν άπαντες: Η επιστημονική γνώση αποτελεί το μοναδικό αντίδοτο απέναντι στην πανδημία.

Ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και όλα τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» στεκόμαστε από την πρώτη στιγμή απέναντι στη βία και είμαστε στο πλευρό της Αννας Μαστοράκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις