Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Εισαγγελέα σήμερα η Άννα Μαστοράκου μετά την επίθεση από αντιεμβολιαστές

Στον Εισαγγελέα σήμερα η Άννα Μαστοράκου...

Δείτε

Τον αρμόδιο Εισαγγελέα ενημερώνει σημερα μέσω του δικηγόρου της, μετά την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου.

«Λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί υπήρχε ατομική στοχοποίηση. Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουν καθημερινά οι γιατροί από μία μικρή μειοψηφία της χώρας, η οποία θεωρεί ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνομωσία», είπε Άννα Μαστοράκου, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, που μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις πρωτοφανείς απειλές που δέχτηκε κατά τη διάρκεια ημερίδας για τα εμβόλια κατά του κοροναϊού.

Η Άννα Μαστοράκου διηγήθηκε πως βρέθηκε σε μία ημερίδα που διοργανώθηκε από κοινού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών σχετικά με τα εμβόλια κατά της νόσου Covid. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου την ειδοποίησε ότι την περιμένουν στην είσοδο αντιεμβολιαστές και την περιμένουν να της επιδώσουν ψήφισμα.

«Ήθελαν να μου επιδώσουν ένα ψήφισμα, ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια»

Η κ. Μαστοράκου κατέβηκε στην είσοδο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη, όπου αντίκρυσαν 15 με 20 άτομα. Όπως δήλωσε η ίδια, η ομάδα των αντιεμβολιαστών περίμεναν εκείνη.

«Ήθελαν να μου επιδώσουν ένα ψήφισμα, ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Τους είπα ότι αρμοδίως θα το στείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο. Ζήτησα να με αφήσουν να περάσω, με κράτησαν από το μανίκι και ο ψυχίατρος με είπε δολοφόνο και ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους. Η συμπεριφορά τους έδειχνε ότι έτσι βλέπουν όλους τους γιατρούς, ότι δολοφονούν τους πολίτες».

Όπως είπε η ίδια, δεν παρέλαβε το ψήφισμα, ενώ τα άτομα αυτά δεν συνελήφθησαν. Η κ. Μαστοράκου δεν θα κάνει μήνυση.

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως περισσότερα από 200 πρόσωπα από όλη την Ελλάδα ερευνώνται για πιθανή ανάμειξη με τους αρνητές, εκ των οποίων οι περισσότεροι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες αρνητών, μελών στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Η μία αποτελείται από συνταξιούχους αστυνομικούς ή στρατιωτικούς και η άλλη από πρόσωπα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που αρέσκονται σε σενάρια συνωμοσίας.

Ακόμη, η δομή των ομάδων θυμίζει στρατιωτικές μονάδες με ανώτατο διοικητή, επικεφαλής ανά περιφέρεια, ενώ φέρουν ακόμα και οπλισμό, κάτι που εντείνει την ανησυχία των Αρχών, οι οποίες βρίσκονται σε ετοιμότητα για παρόμοιου τύπου επιθέσεις, όπως αυτή στην Πάτρα, κατά της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις