Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το Σάββατο η πρώτη παρουσίαση του έργου που υλοποίησε η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών για το αρχείο της Αχάια Κλάους

Το Σάββατο η πρώτη παρουσίαση του έργου ...

Στις 12 το μεσημέρι στην έδρα της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών στη Βίλλα Φέγγου

Η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου «Ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού της Αχάια Κλάους».

Πιο συγκεκριμένα, αυτό το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στις 12 το μεσημέρι, στην έδρα της Εταιρείας (Βίλλα Φέγγου, Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 58) πραγματοποιείται η πρώτη παρουσίαση του χρηματοδοτηθέντος και τεθέντος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προγράμματος για την ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού της ιστορικής οινοποιίας Αχάια Κλάους, μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Η εκδήλωση, με περιορισμένη συμμετοχή λόγω των ειδικών συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, θα περιλαμβάνει:

- Παρουσίαση από τον Πρόεδρο του ΔΣ της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών, Βαγγέλη Πολίτη Στεργίου και τον εκπρόσωπο της Αχάια Κλάους, Περικλή Μπαλτά, της σημασίας του έργου

- Περιγραφή του αντικειμένου και τελικά αποτελέσματα αυτού, από τον Σπύρο Αγοργιανίτη υπεύθυνου της εταιρείας “Realiscape Typorama”.

Για την παρουσία των ενδιαφερόμενων, απαιτείται προηγούμενη, μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, κράτηση θέσης, στo τηλέφωνo του μέλους του Δ.Σ. Θανάση Μανθόπουλου: 6974946494. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture