Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ράδιο Αρβύλα: Συνεχίζει κανονικά η εκπομπή- «Δεν το ξέραμε» επιμένουν οι πρωταγωνιστές

Ράδιο Αρβύλα: Συνεχίζει κανονικά η εκπομ...

Στη θύελλα επικρίσεων που επικρατεί στο διαδίκτυο μετά τις αποκαλύψεις για τον συνεργάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλο θα επιδιώξει να απαντήσει ο παρουσιαστής

Μετά την καταγγελία που είδε χθες το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έβγαλαν στον αέρα μία εκπομπή που δεν θύμιζε σε τίποτα "Ράδιο Αρβύλα". Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και έλειπε το χιούμορ και η ζωντάνια που χαρακτηρίζει τις εκπομπές τους.

Είχε παρθεί, όπως είχε διαρρεύσει πως οι εκπομπές θα σταματήσουν και θα ξεκινήσουν πιθανότατα από το νέο έτος, απόψε ωστόσο η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Οι πρωταγωνιστές θα επιμείνουν στα όσα υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό για την υπόθεση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αυτό, σε μια προσπάθεια να απαντήσουν οι συντελεστές της εκπομπής στις επικρίσεις που διατυπώνονται στα social media ότι "δεν είναι δυνατό οι στενοί συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου να μην γνώριζαν τίποτα για μια υπόθεση που «τρέχει» δικαστικά εδω και μεγάλο διάστημα".

Οι εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα αναμένεται να συνεχιστούν -εκτός απροόπτου- έως την Παρασκευή και στη συνέχεια η ομάδα θα επανέλθει, βάσει της συμφωνίας με το κανάλι, στις 20 Ιανουαρίου. Πάντως, ο Αντώνης Κανάκης φέρεται να είχε ζητήσει να μη βγει η εκπομπή από σήμερα, πράγμα που δεν έγινε δεκτό από τον τηλεοπτικό σταθμό. Δεν θα βγει πάντως την Παρασκευή στον «αέρα» το Βινύλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις