Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Πέθανε από κορωνοϊό ο δικηγόρος Δημήτρης Τσιμπούκης

 Αγρίνιο:  Πέθανε από κορωνοϊό ο δικηγόρ...

Σε ηλικία 62 ετών έχασε τη μάχη π

Απανωτά χτυπήματα επιφέρει στο Αγρίνιο ο κορωνοϊός καθώς συμπολίτες χάνουν τη μάχη με την νόσο.  Βαρύ είναι το κλίμα στην πόλη μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γνωστού δικηγόρου Δημήτρη Τσιμπούκη.

Σε ηλικία 62 ετών  έχασε τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή διασωληνωμένος επί15 ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ήταν εμβολιασμένος και αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα.

Ο ίδιος μάλιστα είχε προκαλέσει συγκίνηση στην πόλη με δραματική ανάρτηση στις 30 Νοεμβρίου. «Ο covid φαίνεται ότι με νικάει. Διασωληνώνομαι και μπαίνω εντατική. Ευχηθείτε μουκαλή τύχη», ανέφερε.

 Ο θάνατος του προκαλεί μεγάλο πένθος στο νομικό κόσμο της πόλης και σε όλη την τοπική κοινωνία καθώς πέραν από κορυφαίος δικηγόρος ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και δραστήριος.

Ο Δημήτρης Τσιμπούκης ήταν παντρεμένος με τη δικηγόρο Ελένη Μιχοπούλου και πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου και της Σταυρούλας-Βαρβάρα, επίσης δικηγόρων.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 15/12/2021, στις 15:00 στον Ι.Ν.Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου. Η σωρός θα βρίσκεται στον ναό από τις 14:00.

 

πηγή agrinionews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις