Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φθιώτιδα: Απειλούσε να σκοτώσει τη σύζυγό του με καραμπίνα – «Απόψε θα χάσεις δύο παιδιά, την κόρη σου και το γιο σου»

Φθιώτιδα: Απειλούσε να σκοτώσει τη σύζυγ...

Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

Τραγικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν σε χωριό της Φθιώτιδας το βράδυ της Κυριακής (12/12) με έναν 44χρονο άνδρα που απειλούσε να σκοτώσει τη σύζυγό του αλλά και τον αδερφό της με καραμπίνα. Ο άνδρας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο αυτόφωρο με βαριές κατηγορίες, μεταξύ άλλων για ενδοοικογενειακή βία. 

Ο 44χρονος, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, πήγε έξω από το πατρικό σπίτι της γυναίκας του, όπου διαμένει τις τελευταίες ημέρες η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους και απείλησε με καραμπίνα τόσο τη σύζυγό του όσο και τον αδερφό της.

«Απόψε θα χάσεις δυο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου…», έλεγε στον πεθερό του απειλώντας τον με την καραμπίνα.

Χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση των συγγενών της συζύγου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο ο 44χρονος πριν αποχωρήσει πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για αύριο Τρίτη, ενώ μέχρι να γίνει το δικαστήριο κρατείται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής σελίδας, ο 44χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε τη σύζυγό του και τον έφηβο γιο του, ο οποίος στους καβγάδες υπερασπιζόταν τη μητέρα του.

«Φτάσαμε λίγο πριν το πάτημα της σκανδάλης»
«Φτάσαμε λίγο πριν το πάτημα της σκανδάλης για να έχουμε ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σαν αυτά που το τελευταίο διάστημα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία….», λέει στο LamiaReport ο δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης, ο οποίος ως συνήγορος της συζύγου, κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενη βία, σε βάρος της γυναίκας, που έγινε συνήθεια.

Είναι μια δύσκολη υπόθεση για την υπεράσπιση δήλωσε στο LamiaReport, ο Δημήτρης Κρούπης, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, τονίζοντας ότι από τη πλευρά του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για λυθεί το θέμα που υπάρχει στο ζευγάρι με το θεσμό της «Ποινικής Διαμεσολάβησης» και ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις