Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλημμύρες στην Αιτωλ/νια: Εκκενώνονται οικισμοί, κινδυνεύουν σπίτια

Πλημμύρες στην Αιτωλ/νια: Εκκενώνονται ο...

Βούσκωσαν χείμαρροι και στη Ναύπακτο

Με απόφαση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός «Καταυλισμός Σκιάδι - Λυόμενα Ρομά» (πλησίον Βιολογικού Καθαρισμού Μεσολογγίου) για προληπτικούς λόγους μετά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και σήμερα Σάββατο 11-12-2021.

με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός Καμαρετσέικα Ζευγαρακίου λόγω της ανόδου της στάθμης του νερού στη λίμνη Λυσιμαχεία.

Η απόφαση εκκένωσης του οικισμού ελήφθη καθώς, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, έχει ανέβει επικίνδυνα η στάθμη του νερού στη λίμνη Λυσιμαχία. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί ζημιές στην περιοχή. 

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος οικισμός είχε εκκενωθεί προληπτικά και στην πρόσφατη κακοκαιρία «Μπάλος».

Κάτω Βασιλική: Έσπασε το ρέμα – Κινδυνεύουν σπίτια

Δύσκολη είναι η κατάσταση και στην Κάτω Βασιλική. Όπως βλέπετε στις εικόνες, το ρέμα που καταλήγει στη θάλασσα έσπασε, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένας τεράστιος χείμαρρος ο οποίος έχει μπει στις αυλές των σπιτιών και πολύ πιθανόν και σε υπόγεια. Άνθρωποι, προσπαθούν με τα ίδια τους τα χέρια και με σκαπτικά μηχανήματα να κλείσουν τις δίοδους.

Ναύπακτος: Πλημμύρισε η Θέρμου στις εργατικές κατοικίες

Δύσκολες ώρες για τη Ναυπακτία. Η Επαρχιακή Οδός της Θέρμου πλημμύρισε με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να έχει γίνει πολύ δύσκολη για τους κατοίκους. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να πλήττουν ολόκληρη τη Ναυπακτία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις